Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért akarnak kormányváltást...

Miért akarnak kormányváltást az emberek?

Figyelt kérdés
Nem értem miért akarják az emberek leváltani a Fideszt, holott az elmult időszak legjobb kormánya ez! Állandóan azt hallom, hogy szegénység van, meg az embereg nyomorognak, holott tele vannak a bevásárlóközpontok meg a plázák. Aki dolgozik, megél, PONT. Szegénység még a leggazdagabb országokban is van. Nem az aktuális kormányt kell hibáztatni a saját nyomorunkért. Nem a Fidesz emberei járják a munkahelyeket és rámutatással rugatják ki az embereket. Az ellenzék meg csak az egészségügyet szajkózza, hogy romokban van. Mintha náluk minden rendben lett volna... akkor még a sürgősségin kávéval és meleg teával kínákták a betegeket, és felújított korházak közül kellett válogatnunk? MARHASÁG! Az e.ü. régen is romokban volt, de most elindult valami jó, és ez nem jó???

2017. dec. 31. 15:10
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
75%

A kedves kérdezőnek üzenném, hogy nem csak m1, TV2-őt és 888, origo féleségeket kell nézni/olvasni :)

Aki csak ezekből táplálkozik, az agymosottá válik, úgy mint a Fidesz eddigi szavazóinak a 90%-a.

Rég nem olyan rózsás a helyzet mint ahogy ezek a médiák beállítják... Persze miért is mondanák az igazat, hisz fidesz kezében van az egész.

2017. dec. 31. 16:00
 12/44 A kérdező kommentje:

És az jobb lesz ha 3-4-5 töketlen párt összefog és ők irányítanak? Ezt most nem provokációból írom, hanem ellenzékiektől is egyre többször hallom!

#8 Korrupció volt, van, és lesz. Szerintem nem lesz párt amelyik ne így tenne.

Kivándorlás: Szerintem a kivándorlás nem most kezdődött, hanem azzal, hogy megnyíltak a határok, és sok fiatal a többszörös fizetés reményében szerencsét próbál külföldön.

A legtöbbjük mégis hazajön néhány év múlva, mert az ottani viszonyokhoz képest nem tud olyan életszínvonalon élni. Persze van akinek bejön az élet és már külföldön alapít családot. Mondom ezt, hogy nem egy ismerősöm, barátom járt már így.

2017. dec. 31. 16:03
 13/44 anonim ***** válasza:
67%

https://www.youtube.com/watch?v=ni_2HzMDeUo

Tökéletes példa a néni... "tájékozottsága" csak mert a Kossuth rádió ezt mondja, akkor az biztos így is van.. Nem vagyok fideszes.. mégis olvasom néha az Origot. Több helyről kell tájékozódni.. nem csak egy forrásból. Persze, hogy egy Origo-n azt írják, hogy minden szuper és király és már jobbak vagyunk, mint Ausztria. Mellesleg az osztrák határ mellett lakom. 3-4 éve olyan ember tömegek jönnek ide, hogy vicc.. Sopron és a többi határmenti városok már teljesen lakhatatlanok.. Magyarország jobban teljesít? Kétlem... maximum Ausztria.

2017. dec. 31. 16:03
 14/44 anonim ***** válasza:
81%
Vakok közt a félszemű a király igaz kérdező? De engem ez annyira nem vidít fel, hogy elnézzem az összes disznóságukat.
2017. dec. 31. 16:05
 15/44 anonim ***** válasza:
40%

"És az jobb lesz ha 3-4-5 töketlen párt összefog és ők irányítanak? Ezt most nem provokációból írom, hanem ellenzékiektől is egyre többször hallom!"

Igen, jobb, mert nem egyetlen párt önkénye dönt, hanem meg tudják beszélni a kérdéseket. Máshol is van koalíció és még nem rokkantak bele.

"#8 Korrupció volt, van, és lesz. Szerintem nem lesz párt amelyik ne így tenne."

Kit érdekel? A többi párt nincs hatalmon. Az soha, semmire nem mentség, hogy más is csinálta.

"Kivándorlás: Szerintem a kivándorlás nem most kezdődött, hanem azzal, hogy megnyíltak a határok, és sok fiatal a többszörös fizetés reményében szerencsét próbál külföldön.

A legtöbbjük mégis hazajön néhány év múlva, mert az ottani viszonyokhoz képest nem tud olyan életszínvonalon élni."

Aha, persze, a kalandvágyó fiatalok című süket duma. Ezt te komolyan elhiszed?

2017. dec. 31. 16:07
 16/44 anonim ***** válasza:
25%
Kérdező- Teljesen igazad van. Lehet, hogy az ellenzék is ilyen sz@r lesz, mint a Fidesz. Sőt akár rosszabb is. Simán benne van a pakliban persze. De akkor (sem) szabadna éveket, év tizedeket várni. Akkor őket is le kell váltani, amint lehet. Ami a vándorlást illeti.. Pár év után hazajöttek? Kitalálom 2-3 év. Durvább esetben 4. Az megsúgom: SEMMI! Egy idegen országba költöznek, nyelvet lehet nem is beszélik, keleti blokkból jöttek PONT. Minimum 5-6 év kell, hogy valami kint is látható legyen. Nekem meg van ismerősöm (nem is egy) aki 15 éve, diplomával, nyelvtudással nem jut előre. Évek óta még a Balatonra se tudnak lejutni. A külföldre költözéstől is azt várják sokan, (hibásan)hogy 1-3 év után már a "brand new" Audiból fognak pózolni FB-ra meg egy londoni lakás árának a felét összedobták. Ennyire ott sem jó az élet. Ha valaki kimegy, akkor nagyon komolyan kell gondolnia és nem 1-2 években gondolkodnia.
2017. dec. 31. 16:09
 17/44 A kérdező kommentje:

Már elnézést! Én nem vagyok hülye és nem veszem be kanyar nélkül amit hallok, látok. Nem nézek és hallgatok politikai műsorokat, hanem a józan tapasztalatom miatt mondom azt amit.

De ugyanígy mindenhol (ellenzék) találunk ilyen nénit, bácsit. Nem lehet általánosítani.

2017. dec. 31. 16:09
 18/44 anonim ***** válasza:
55%

Először: valaki írta, hogy a többség nem akar. kb 35% az nem többség semmilyen matematikai műveletben.

Továbbá: lehet, hogy téged az vigasztal, hogy a Gyurcsány kormány teljesen eredménytelen, az Orbán kormánynak meg legalább van valami siralmas, ámde eredménye, de ez nem segített senkin és semmin.

"Szegénység még a leggazdagabb országokban is van"

Csak nem mindegy mekkora. Meredek lenne azt mondani, hogy Finnország gazdagabb mint Amerika, mégis drasztikusan alacsonyabba szegénység, és azok kiszolgáltatottsága elenyésző.

"Aki dolgozik, megél, PONT."

Értettük! Magyarországon, minden rendben van! Meg lehet élni! Akár 47 ezerből is, de jobbat mondok a nem létező közmunkából is!

ha azt hiszed, hogy ezek a sovány érvek örökre hatalomba tartják a Fideszt tévedsz.

2017. dec. 31. 16:10
 19/44 anonim ***** válasza:
20%
"aki 15 éve, diplomával, nyelvtudással nem jut előre" - Ezt úgy értettem, hogy itthon.
2017. dec. 31. 16:10
 20/44 anonim ***** válasza:
71%
Nem meszarosnak hivnak?
2017. dec. 31. 16:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!