Egyre konzervatívabb vagyok, de ezzel párhuzamosan egyre inkább tolódok a szélsőbaloldal felé, pedig csak huszonéves vagyok. Gondolkodik valaki más is így itt?
Rendszerváltás után született fiatal vagyok, mégis egyre inkább úgy gondolom, hogy a Kommunizmus volt a legjobb Magyarországnak.
Egyre jobban utálom a vallásokat, a liberalizmust, a környezetvédelmet és a Nyugatot, úgy gondolom, hogy gyárak és erőművek kellenek ide, és olyan életfeltételek, hogy tisztességesen meg lehessen élni fizikai munkásként, mondjuk egy állami tulajdonú gyárban vagy egy TSZ-ben dolgozva.
Külpolitikában le kéne szarnunk az egész Nyugatot, USA, EU stb. és inkább Oroszországgal kéne szövetkezünk, tőlük átvenni kulturális és társadalmi elemeket, szokásokat, ahelyett, hogy a Nyugati kultúrát utánoznánk.
Van itt más fiatal aki így gondolkodik? Mi a véleményetek erről az ideológiáról?
10.!
A kérdező meg szélsőbalos, nem liberális és konzervatívának vallja magát. Erre találj valami igazi mondást
Kérdező, hol lógtál töri órák helyett? SOHA nem volt Magyarországon kommunizmus, ahogy sehol a világon nem volt. Tudod szép hogy ilyen elképzelésed van, de nem így működik a világ.
Nincs itt más fiatal (min én), aki így gondolkodik. Aki igen, annak pszichiátriai kezelést javaslok.
A kérdést felvető miatt sajnálom, hogy bezárták az OPNI-t.
Helyből oda kellene utalni.
Már pedig kérdező lepontozhatsz, de kommunizmus sehol a világon nem valósult meg, csak egy beteg elmélet volt, ez történelmi tény.
Nálunk a Rákosi-féle sztálinizmus után jött a langymeleg gulyásszocializmus. Demokrácia persze marhára nem volt, mert ha kussoltál a politikai nézeteidről akkor nem volt bajod és volt megélhetésed.
A megállapításod tehát hibás, mert itthon soha az életben nem volt kommunizmus. A tanácsköztársaságban levő ámokfutás egy anarchia volt. A szocializmus mindenhol rossz volt, itt is.
Én is 1990-ben születtem és kérdező azért hevesen vitatkozom néhány állításoddal. A kérdés leírásból az tűnik ki hogy nem érted a világod.
A Kádár-korszak csak a lusta, dolgozni nem akaróknak volt jó, akik lehuztak azt aki fejlődni akart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!