Egyre konzervatívabb vagyok, de ezzel párhuzamosan egyre inkább tolódok a szélsőbaloldal felé, pedig csak huszonéves vagyok. Gondolkodik valaki más is így itt?
Rendszerváltás után született fiatal vagyok, mégis egyre inkább úgy gondolom, hogy a Kommunizmus volt a legjobb Magyarországnak.
Egyre jobban utálom a vallásokat, a liberalizmust, a környezetvédelmet és a Nyugatot, úgy gondolom, hogy gyárak és erőművek kellenek ide, és olyan életfeltételek, hogy tisztességesen meg lehessen élni fizikai munkásként, mondjuk egy állami tulajdonú gyárban vagy egy TSZ-ben dolgozva.
Külpolitikában le kéne szarnunk az egész Nyugatot, USA, EU stb. és inkább Oroszországgal kéne szövetkezünk, tőlük átvenni kulturális és társadalmi elemeket, szokásokat, ahelyett, hogy a Nyugati kultúrát utánoznánk.
Van itt más fiatal aki így gondolkodik? Mi a véleményetek erről az ideológiáról?
"...úgy gondolom, hogy gyárak és erőművek kellenek ide, és olyan életfeltételek, hogy tisztességesen meg lehessen élni fizikai munkásként, mondjuk egy állami tulajdonú gyárban vagy egy TSZ-ben dolgozva."
Érted, Józsikának nem az a problémája, hogy Magyarországon miért ilyen elcseszett az oktatási és támogatási rendszer, hogy nem bír magának szerezni mondjuk egy rendes, IT-s diplomát, amivel aztán milliókat tudna keresni, hanem az, hogy miért nincs megint 60-as évek és a fijjúg a bányába dógoznak.
Sose előre, mindig csak hátra! Jelszavunk: munka és béke! A Párttal a Néppel egy az utunk!
Ez az ország tényleg reménytelen.
"Egyre konzervatívabb vagyok"
Nem!
A konzervativizmus nem egyenlő az ostobasággal! Te egyre inkább az utóbbi vagy!
"Van itt más fiatal aki így gondolkodik?"
Remélem nincs!
"Mi a véleményetek erről az ideológiáról?"
Ez nem ideológia. Ez a megelégedés a semmivel, a lustaságra és tudatlanságra építő ingyenélő "filozófia".
Mi a keserűség oka?
Min nem megy a matek vagy a csajozás?
Az megvan, hogy gazdaságilag ment tönkre az a rendszer?
Azt tudod, hogy minden silány volt?
Gondolj bele: a világ vezető űrkutatási, katonai, gazdasági, tudományos nagyhatalma megvásárolta pénzért egy kifutott Fiat modell (124) gyártási jogát, ez lett a Lada (Zsiguli).
És ezekre kellett 5 - 6 évet várni, hogy átvehesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!