A szélsőségesek miért ennyire alkohol-pártiak?
Megfigyeltem, hogyha szélsőséges nézetű ember ecsetel itt pártprogramot, vagy intézkedéseket, javaslatokat, lehet akár szélsőbalos vagy szélsőjobbos, mindben szerepel egy olyan nézet, hogy alkoholos italokat olcsón vagy akár ingyen kéne osztogatni az embereknek és kisebb társadalmi megvetéssel kéne sújtani a részegséget.
Pl. ma olvastam itt egy balostól, hogy népkonyhákat akar létrehozni, ahol a menü része lenne az olcsó szesz, pár napja meg egy szélsőjobbos akart egy "Lengyel-Magyar Monarchiát" alapítani, amiben természetes dolognak számít az ivás, sőt gyerekek is ihatnak.
Mindeközben más drogokat mindkét szélsőség hevesen ellenez.
a szélsőbalosok pl fűpártiak
képtelenek elvonatkoztatni a saját drogfogyasztásuktól
majd a heroinista meg a dizájnerdrogosok füves sütit fognak zabálni 1000 ft/db áron, mert hirtelen legális :DD
nincs neki kultúrája itthon, ne is legyen
a wartburgos kádárszökevényt nem kell komolyan venni, nem ő a többség
"Mindeközben más drogokat mindkét szélsőség hevesen ellenez."
Én nem ellenzek semmilyen drogot pedig erősen szélsőséges vagyok.
Tehát: Egy napi több ezer fő látogatottságú oldalon találtál két látens alkoholistát, akik történetesen pont a két szélsőséghez tartoztak, és ezért te levontad a logikus következtetést, miszerint a szélsőségesen úgy általában az alkohol köré építik a világukat...
Okos vagy kérdező.
Egyébként meg: Addig tehet bárki akármit, és akármi bárkit, de csak akkor lesz jó ha ordít a zene!
(a wartburg opcionális, de erősen ajánlott)
# 2/8 Időpont tegnap 23:52
Ez így megint akkora hülyeség amit csak te tudsz tolni :-D
"a szélsőbalosok pl fűpártiak" - vagy nem. Meg van máshonnan is fűpárti.
"képtelenek elvonatkoztatni a saját drogfogyasztásuktól
majd a heroinista meg a dizájnerdrogosok füves sütit fognak zabálni 1000 ft/db áron, mert hirtelen legális :DD "
Ez meg a te vágyálmod maximum. Senki nem mondta meg gondolta, hogy aki masszív heroinista, majd visszaszokik a fűre, csak mert legális. Látod, szart se a drogokról se, csak pofázni erről is, amit a Pártod és Vezéred mond.
"[...] pár napja meg egy szélsőjobbos akart egy "Lengyel-Magyar Monarchiát" alapítani, amiben természetes dolognak számít az ivás, sőt gyerekek is ihatnak."
Ha erre gondolsz, leírta, hogy csak trolkodik.
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__87..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!