Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A következő emberi mentalitás...

Árokpart kérdése:

A következő emberi mentalitás vajon tipikus fideszes lehet?

Figyelt kérdés
Sokan általában jómódú emberek írják ezen az oldalon, hogy sokan akik most a jelenlegi kormány alatt szegények, azok szinte mind a saját hibájukból váltak azzá. Szerintük az emberek általában vett boldogulásukhoz nincsen köze egyik kormányhoz sem és ők is saját erejük és szorgalmukból élnek jól amit nem is vitatok. Ellenben ha nem függ a boldogulás úgy általában a kormányoktól akkor ezek a jómódú emberek Gyurcsány alatt miért tüntettek együtt a Kossuth téren a szegény emberekkel, akik még sokan most is azok. Ha annak idején mindenért az akkori kormány volt a bűnös, akkor ha a mostani kormány ha hoz hasonló döntést mint Gyurcsányék az már csak azért nem is baj, mert ha a fidesz hozza az már megbocsájtható ? A fidesz alatt ezeknek az embereknek miért veszett el a szociális érzékenységük, ami még Gyurcsányék alatt megvolt, mikor még a szegényekkel együtt követelték az akkori kormány távozását. Mitől van ez a jelenség napjainkban?
2017. dec. 20. 22:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ne fáradj, ezt már én is jó párszor kérdeztem tőlük.

Az volt a válasz, hogy a Túcsán evette a pészt, de a Viktor meg meghagyja sőt még aggya is!

Fideszesektől többet ne várj.

Még tipikus fideszes reakció, amit számos ismerősömnél megfigyeltem, hogy habár tisztában vannak a Fidesz korrupciójával és sokszor ők is részt vesznek benne, csak annyi a reakciójuk rá, amikor szóba kerül, hogy jót szórakoznak rajta.

Ezeknek az embereknek az MSZP-vel sem az volt a bajuk, hogy lopnak, hanem az, hogy nem az ő pártjuk lop.

De hát ez van, a magyarok ilyenek. Ezért sem lesz belőlük soha nyugatias, jóléti társadalom, mert túl romlottak hozzá.

2017. dec. 21. 10:16
 12/13 anonim ***** válasza:

"ha a Fidesz hozza az már megbocsájtható" Nem.

Egyébként honnan tudod, hogy ők (akik jómódúak és az oldalon írnak, ahogy mondtad) tüntettek Gyurcsányék ellen és, hogy pont nekik veszett el a szociális érzékenységük? Én ebben nem vagyok biztos.

Nincs tipikus Fideszes mentalitás. Miért akarjátok az egész Fidesz táborát egy kalap alá venni állandóan ,majdnem minden kérdésnél? Nyilvánvalóan a kormány hoz olyan döntést ami kihat az emberek helyzetére, de a kormányt szidni a szegénységért értelmetlen.

2017. dec. 21. 12:36
 13/13 anonim ***** válasza:
12: Persze, nyugaton a politikoszok soha nem lopnak. Ott szűztisztaságú fejlett demokrácia van, csupa szent politikussal. Az emberek is mind PhD fokozatos, művelt, öntudatos demokraták. Ja nem...
2021. ápr. 9. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!