A következő emberi mentalitás vajon tipikus fideszes lehet?
Ne fáradj, ezt már én is jó párszor kérdeztem tőlük.
Az volt a válasz, hogy a Túcsán evette a pészt, de a Viktor meg meghagyja sőt még aggya is!
Fideszesektől többet ne várj.
Még tipikus fideszes reakció, amit számos ismerősömnél megfigyeltem, hogy habár tisztában vannak a Fidesz korrupciójával és sokszor ők is részt vesznek benne, csak annyi a reakciójuk rá, amikor szóba kerül, hogy jót szórakoznak rajta.
Ezeknek az embereknek az MSZP-vel sem az volt a bajuk, hogy lopnak, hanem az, hogy nem az ő pártjuk lop.
De hát ez van, a magyarok ilyenek. Ezért sem lesz belőlük soha nyugatias, jóléti társadalom, mert túl romlottak hozzá.
"ha a Fidesz hozza az már megbocsájtható" Nem.
Egyébként honnan tudod, hogy ők (akik jómódúak és az oldalon írnak, ahogy mondtad) tüntettek Gyurcsányék ellen és, hogy pont nekik veszett el a szociális érzékenységük? Én ebben nem vagyok biztos.
Nincs tipikus Fideszes mentalitás. Miért akarjátok az egész Fidesz táborát egy kalap alá venni állandóan ,majdnem minden kérdésnél? Nyilvánvalóan a kormány hoz olyan döntést ami kihat az emberek helyzetére, de a kormányt szidni a szegénységért értelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!