Milyen a tipikus magyar mentalitás?
Jobb dolgod nincs mint jelentgetni?
Hát igen, második válaszoló, igazad van. Az a durva, hogy még rokonságon belül is jellemző ez, legalábbis ránk...
Ha egy férfi igényes, azt furcsának találják.
Hímsovinizmus.
#3 Hizod a tipikus magyart, az első mindatoddal 😂😂 más dolgával foglalkozol....
De hogy válaszoljak a kérdésedre.... Nincs jobb dolgom... meleg van, nincs kedvem semmihez, ezért a nyaralóm udvarán próbálok kicsit trollkodni itt a gyk-n.... egész addig, mig az asszony haza nem jön és adunk a pentek estének 😂😂
Nem értem ebben mi a provokatív. Ez egy kérdés, amit ha akarsz megválaszolsz, ha nem akkor nem. Aki ezen felhúzza magát annak úgy kell.
Szerintem a magyar mentalitás: 0 összetartás, álszentség minden mennyiségben, irigység, lenézés, ahogy fentebb írták: más pénztárcájában való turkálás, mindenbe beleszólás stb...
Szóval borzalmas, és nagyon kevés ember van akikre ezek nem igazak.
De ez csak az én meglátásom.
#9 látod... ez is a tipikus magyar mentalítás, mert akinek kicsit jobban megy, azt a csórok nem fogadják el es valótlant állítanak.... ez van...
Mondhatsz bármit... Te csoró maradsz, én meg megyek a medencébe... 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!