Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, nektek mennyire jönnek be az olyan tipikus "nagymagyar" pasik?
Én nem menekülök. Ugyanazt vallom én is.
Büszke vagyok a népemre. 1000 év.
Bár azt sem értem ez miért kizáró ok egy kapcsolatban.... Nem a férfi elveit kell szeretni, hanem őt magát.
Egyszer el kezdtem ismerkedni egy ilyen alakkal, és mikor kiderült, hogy ezen kívűl más nem igen érdekli, műveletlen, még a phaszbúk profilja is tele a saját felsőbbrendűségével és mások lenézésével, az első randit nem követte második.
Ráadásul Kárpátiát akart rám tukmálni, amivel vallatni lehetne.
Éljen a liberalizmus!
Hülyék....
Ezért tart ott az ország, ahol. Az ilyen buta nők miatt.
A nagymagyar legtöbbje nem buta. Sőt....
Köszönjük nektek, hogy struccpolitikát folytattok! (ha tudjátok mit is jelent...)
Férfiként írom, hogy az ilyen nagymagyarok között sok a képmutató, aki csak veri magát a jelképeire, de a hazájához semmi köze.
Én hazafi vagyok, de a külvilág felé ezt inkább a tetteimmel (és 2 zászlóval a házamon, modern és Árpád-sávos jelzem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!