Ha jövőre a fidesz győz, tényleg korlátozni fogja az internet szabadságát?
add3: ha te ennyire tudod én hol vagyok (meg más), te mit is kerestél itt tegnap este és most is, hogy ennyire ráérsz. neked fizetnek, ezek szerint 24 órában... "
Egy kávé mellett simán vissza tudom nézni több nap eseményeit.
Szal ezt benézted.
Másrészt dobd már ki a neved, hagy lássam, hogy merről fúj a szél;)
Azért elég szórakoztató Pozvisz erőlködését olvasni, hogy a Fidesz rajongását összemossa a konteós DrábikJani'bá világmegváltó igazságaival.
Például most is sikerült duplán önellentmondásba keverednie magával.
"és az életszínvonalért az aggresszív pénzhatalom a felelős"
"hogy amikor a demokrácia bajnokai voltak hatalmon, akkor miért feküdt meg az ország?"
"a gazdaság kezd talpraállni, csökkent a munkanélküliség, nőtt a családtámogatás"
"A gazdasági válság nem túl jó kifogás, mert a környező országok nem zakkantak annyira meg mint mi..."
Gyarmat vagyunk, és az életszínvonalért nem a kormányt terheli a felelősség, mert ott a gonosz pénzhatalom, de most, hogy nő az életszínvonal, akkor most Viktorékat támogatja a pénzhatalom?
Vagy akkor 2008-2009-ben a Gyurcsány-Bajani kormányok kiálltak a minket gyarmatosító pénzhatalom ellen, ezért feküdt meg az ország? Elvégre azt állítod, hogy mi jobban csökkentünk, mint a környező országok, logiksu következtetés, hogy a gyarmatosító pénzhatalomnak útjában volt az MSZP-sZDSZ kormány!
Mert így is lehet érteni, tehát volt a hazájáért kiálló baloldali kormány, akiket ezért a pénzhatalom gazdasági válsággal sújtott és van Orbán, aki egy kis Júdáspénzért meg GDP növekedésért eladta a hazánkat a pénzhatalomnak, és korlátlanul kiszolgálja érdekeit.
nem is tudtam, hogy ilyen balllibb konteósok is vannak mint te. :-D
Ezt be is lehetne küldeni valamelyik MSZP rajongó FB csoportba, még kapnál is rá egy csomó likeot.
Ettől függetlenül a "fake news"-ról meg annyit, hogy a legtöbb ilyen hírterjesztőt nem blokkolni kéne, hanem ott helyben lelövetni! Elég megnézni, hogy az oltásellenes idióták már hány ember halálát, illetve súlyos marandó fogyatékosságát okozták, nem is beszélve a homeopata kuruzslókról, meg az egyébként teljesen ártalmatlan, de szánalmasan ostoba flat Eart meg Chemtrail meg Moonlanding hoaxosok hülyeségeiről.
Időpont ma 10:14
Miért dobnám, te kidobtad a neved?
Nagyon remélem, hogy igen.
A magyarkák megérdemlik majd, ha így lesz.
"Miért dobnám, te kidobtad a n"
Jó, tehát itt voltál éjszaka is, csak most már hátrálnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!