Ha jövőre a fidesz győz, tényleg korlátozni fogja az internet szabadságát?
Egy darabig rá lehet fogni az alacsony életszínvonalat a Fideszre, de előbb utóbb tudomásul kellene venni, hogy gyarmat vagyunk, és az életszínvonalért sokkal inkább az aggresszív pénzhatalom a felelős...
Most, hogy a gazdaság kezd talpraállni, csökkent a munkanélküliség, nőtt a családtámogatás, Orbán egy nácifasiszta diktátor.
Amikor masfél millió munkanélküli volt, az ország a csőd szélén, elszállt államháztartás, meg IMF uzsora volt a jellemző, meg 300 milliárdos "tervezett" veszteség volt az MNB-nél, akkor semmi baj nem volt a demokráciával...
Föl kellene tenni a kérdést, hogy amikor a demokrácia bajnokai voltak hatalmon, akkor miért feküdt meg az ország?
A gazdasági válság nem túl jó kifogás, mert a környező országok nem zakkantak annyira meg mint mi...
Az Internet "szabadsága" már így is korlátozva van, itt van például a "fake news" szűrő...
Máris kikiáltotta magát néhány szervezet megmondónak, hogy mi a hír, és mi az álhír.
A Facebook is cenzúráz...
Próbálj csak meg szélsőjobbos tartalmakat megjelentetni...
Rögtön kiderül az igazság az internet szabadságáról...
'Próbálj csak meg szélsőjobbos tartalmakat megjelentetni...
Rögtön kiderül az igazság az internet szabadságáról...'
Mert az jobb lenne, ha szélsőjobbos-balos tartalmak ugranának a pofámba - bármerre járok - internetes szabadságra hivatkozva?
Pozitív visszacsatol nevű felhasználó:
Köszönjük szépen, hogy felmondtad a fizetett propagandát. Tőlem kapsz egy jutalom kekszet, amiért ilyen ügyes voltál.
"A gazdasági válság nem túl jó kifogás, mert a környező országok nem zakkantak annyira meg mint mi... "
a környező országok mindegyike lehagyott már bennünket, te demokrácia bajnoka... tehát valóban rengeteg minden történt 7,5 év alatt... Bár abban nem hagyott le senki, hogy ennyit máshol nem lopnak, hazudnak, migránsoznak, sorosoznak, meg plakátolnak az igaz...
Tőlem kapsz egy jutalom kekszet, amiért ilyen ügyes voltál."
Tőlem meg te kapsz kekszet, mert éjszaka fél kettőkor még itt voltál.
Most meg ismét itt vagy.
Ennyire jól fizet a túlóra vagy 24 eztek?
Vagy hogy vam ez hogy itt vagy éjszaka, nappal, reggel, este, Szenteste?
'Köszönjük szépen, hogy felmondtad a fizetett propagandát.'
Nekem nem fizettek ezért egy petákot sem, szóval lőttél magadnak egy öngólt.
"Most meg ismét itt vagy. "
add1: fél 2-kor nem voltam itt, mert háromnegyed 12-kor mentem aludni...
add2: Délutános műszak is létezik a világon...
add3: ha te ennyire tudod én hol vagyok (meg más), te mit is kerestél itt tegnap este és most is, hogy ennyire ráérsz. neked fizetnek, ezek szerint 24 órában... ja tudom, biztos informatikus, azok érnek rá egész nap faxt vakargatni.
Időpont ma 09:53
Nem is rólad van szó...
'Nem is rólad van szó...'
Khm, most már látom, megtévesztett az, hogy Pozitív neve van a felső sorban, úgy tűnt, mintha ő reagált volna nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!