Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha jövőre a fidesz győz,...

Ha jövőre a fidesz győz, tényleg korlátozni fogja az internet szabadságát?

Figyelt kérdés
2017. dec. 14. 23:22
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
43%
Még levegőt se lehet majd venni! Csak a feketepiacról!
2017. dec. 14. 23:30
 2/30 A kérdező kommentje:
A kérdésem nem viccnek szántam! Ezt egyre több helyről hallom.
2017. dec. 14. 23:49
 3/30 anonim ***** válasza:
84%
Nem annak szántad, de az. Ugyanis addig sok más alapvetőbb dolgot fog korlátozni, egy jó részét már meg is tette, és rosszul élni azoktól fogsz, nem az internet korlátozásától. Hidd el, az irániaknak és észak-koreaiaknak se az a fő bajuk, padig ott már jó ideje vidáman zajlik a korlátozás. Néha totálisan.
2017. dec. 15. 00:02
 4/30 anonim ***** válasza:
31%
A cél => 1984!
2017. dec. 15. 00:38
 5/30 A jó édes ***** válasza:
70%
Igen, kivéve a nyugdíjasoknak - akiknek a postás minden karácsonykor hoz új internetet nyomtatott formában, benne Bayer Zsolt és G. Fodor Gábor válogatott írásaival.
2017. dec. 15. 01:18
 6/30 anonim ***** válasza:
88%

Ha egyre több helyről hallod, az nem elég neked? Írásban is látni szeretnéd?

Gondolom, hogy olyan biztos forrásokból tudod, mint én, annak alapján, hogy elolvastam a 23:49-es kommented. Így én nem is csak hallottam, hanem írásban láttam.

Mindegy, hogy megharagszol, vagy sem; ettől még nem érzem, hogy tudnám.

És te sem tudhatod meg. Akár hiszed, akár nem, itt nem a FIDESZ tanácsadói, döntéshozói válaszolnak.

2017. dec. 15. 02:00
 7/30 tgt ***** válasza:
12%
Én simán el tudom képzelni. Mondjuk azzal a szöveggel, hogy Soros az interneten keresztül támadja a magyar népet.
2017. dec. 15. 06:45
 8/30 anonim ***** válasza:
59%

Nem. Ugyanúgy szidhatod majd továbbra is Orbánt itt a GYK-n.

Az is röhej, amikor a terekre kiállva, drága hangtechnikával, hatalmas hanszórókba üvöltik az emberek, hogy nincs szólásszabadság, meg tele van az internet azzal, hogy nincs sajtószabadság.

Nem érzitek az ellentmondást?

2017. dec. 15. 06:58
 9/30 anonim ***** válasza:
45%
Magam több marxista egyetemet végeztem,még Moszkvában is. Komoly tudomány. Eredménye is van. Itt a példa.Az elmabetegség határát suroló a a 7-es,meg egy kettő.Ez a lényeg .Ezért a kérdésért is már 20 év járt a libsi -komcsi országokban.
2017. dec. 15. 08:55
 10/30 anonim ***** válasza:
74%

ma 00:34

A cél => Észak-Korea

2017. dec. 15. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!