Ti milyen médiumot vagytok képesek
nézni/hallgatni/olvasni?
Figyelt kérdés
Ma Magyarországon egy kritikus-gondolkodó szavazó mégis mit tud csinálni, elolvassa mindegyik elfogult szennylapot és szekeltál belőlel okosan? Nekem egyszerűen elegem van a 444, HGV, Index, 24.hu vagy éppen a másik oldalon lévő 888, M1, Pesti Srácok végtelenül gyerekes elfogultságából. Engem nem érdekel melyik oldalon állnak, szánalmas az egész. Talán a Heti Válasz az egyetlen olvasható dolog manapság.
Már nagyon egyiket sem. Külföldi híreket szoktam de ennyi, magyar politika már nem érdekel...hisz újat úgyse mond senki...Fidesz lop,hazaárulók,soros,migránsok,simicska,stb hidegen hagy már ez.
2017. szept. 18. 15:32
2/10 anonim válasza:
Szélsőliberális és kormánypárti médiumokat én sem olvasok. Én ATV-t és Hírtv-t nézek, és kurucot olvasok. Persze az igazságot utóbbi szokta megírni.
2017. szept. 18. 15:32
3/10 anonim válasza:
'Én ATV-t és Hírtv-t nézek, és kurucot olvasok. Persze az igazságot utóbbi szokta megírni.'
Ez nézőpont kérdése, mert más a kurucot széles ívben kerüli.
2017. szept. 18. 15:45
4/10 anonim válasza:
Kizárólag 444, index és társai, mert már csak ez a néhány szalonképes oldal maradt a rengeteg kormánypropaganda, álhírterjesztő és/vagy nyíltan rasszista oldal mellett, amelyekre nem vagyok kíváncsi.
De ahogy hallom az index beolvasztása már megkezdődött, már pozícióban van az illetékes fideszes szakember, Szombathy Pál.
2017. szept. 18. 16:18
5/10 anonim válasza:
Mindenfélét. Ellenzékit, kormánypártit, aztán próbálom "betájolni", hogy a kettő között, hol lehet az igazság.
2017. szept. 18. 16:23
6/10 anonim válasza:
A 444 és kuruc infó kivételével mindenbe bele szoktam olvasni.
2017. szept. 18. 17:18
7/10 anonim válasza:
Többnyire m1-et, nem a kormánypropaganda miatt hanem ha van valami új törvény/új lehetőség stb. ezt ők adják le először, engem az ilyen hírek érdekelnek
Tavaly még HírTV-t néztem viszont engem nem érdekel hogy orbán testvére mit vett, tisztára bulvár médiává vált az a hír portál.
Viszont ha politikai témában akarok valamit megtudni akkor természetesen megnézem több forrásból is és arról következtetem le mi is az igazság
2017. szept. 18. 18:11
8/10 A kérdező kommentje:
"Kizárólag 444, index és társai, mert már csak ez a néhány szalonképes oldal maradt ..."
Kérdés, hogy pl a 444 hol szalonképes...
2017. szept. 18. 18:41
9/10 anonim válasza:
Mindent,ami magyarul ír,vagy beszél.Aztán nagyjából azt tudom konstatálni,hogy vagy negyven éve minden ugyanaz,csak az arrogáns szófxsók lettek százszor annyian.De -nem pártszimpátia - a Kossuth rádió színvonalas,változatos,hasznos,oktató.A hírekre nem figyelve egész nap is jól elvagyok vele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!