Tudnátok mondani független médiumot ahonnan tájékozódni lehet a magyar hírekről, politikáról?
Azt veszem észre, hogy lassan minden hírportál köthető valamelyik oldalhoz, párthoz.
444, 888, HVG, Origo, Index, mindre köpködnek, kurucinfó ugye föl sem merülhet, mint normális forrás... TV-ben a királyi adók ugye tudhatók, de pl az RTLről is hallottam, hogy az meg pont ellenzéki..
Rádióban már csak úgy szoktam híreket hallgatni, hogy bekapcsolom a kossuthot és alapból reklámként tekintek a hírekre...
Sokan külföldi lapokra esküsznek, de egyrészt melyik az a portál amelyik egy rövid hasábnál többet foglalkozik a magyar politikával? Illetve nyilván valószínűleg kevesebb az esélye, hogy magyar pártokhoz köze legyen, de biztos független-e?
Szóval tudnátok mondani függetlenül médiumot, hírforrást? Ami valósan festi le a magyar helyzetet és az ok-okozati összefüggéseket
2: New york times, stb külföldi sajtóorgánumok is pont annyira függetlenek mint a Magyar idők.. azt szajkózzák amit a politikai/gazdasági elit a szájukba adnak..
Kérdező, a "hagyományos" csatornákat (tömegmédia, TV, sajtó, portálok, blogok) felejtsd el...
Az egyetlen valamennyire hitelesnek tekinthető források a darknet-en vannak, mert oda nem ér el a hatalom keze...
Talán a KEttős Mérce. De nem vagyok benne biztos.
Én átfutom a híreket, de nem mélyedek bele, csak, hogy lássam, hogy éppen mivel akarnak paráztatni/hülyíteni.
Emberekkel beszélgetek a világ több pontjáról, és független dokumentumfilmeket nézek a youtubon. (többnyire angolul, amit még igencsak fejlesztenem kell)
A magyar helyzettel ugyanaz a baj, mint Európa legtöbb országával: iszonyatosan rengeteg az adósság, tehát hiába nincs (személyesen) hiteled, az adóddal a bankok zsebét tömöd. Mert az adósságtörlesztés az adófizetők pénzéből megy. Így van kialakítva a rendszer, más országokban is ez van. Ez az ok-okozati összefüggés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!