Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meg lehet mondani objektíven,...

Meg lehet mondani objektíven, hogy melyik magyar politikai oldal lopott többet? Mind forint értékben, és mind korrupciógyanús ügy számában. Nem arra gondolok, hogy a sajtó melyiket kapta fel és mennyire.

Figyelt kérdés

baloldal: 2002-2010.

jobboldal: 2010-2016.

2016. aug. 8. 18:57
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
3%

Szerintem nem tudsz olyan fideszest mondani, akit ne vágtak volna ki a pártjából, amint kiderült róla valami.

Ezzel szemben a baloldal :

[link]

Mindent elmondtam?

2016. aug. 8. 19:11
 2/20 anonim ***** válasza:
84%
Balosoknál az összes nagyobb korrupciós ügynél akkora botrányt csináltak, hogy az emberek, még mind a mai napig elmútnyócéveznek. Valóságban viszont a FIDESZ 100%, hogy többet lop(ott), sokkal szervezettebben lopnak, mint anno a baloldal, profik ebben. Egyébként nem lehet letisztázni, hogy mi számít pontosan lopásnak, mikor még a Közgép vagy akár a Strabag nyúlta le a pénzeket, akkor se tették az egészet zsebre, abból sokkal nagyobb botrány lett volna, ügyesbe elúsztatták mondjuk a pénz 20%-át, aztán a többi ment zsebre főképp ugye haverok útján (pl. sokkal drágábban végeznek el útfelújításokat, mert a haver cementgyártónál dolgozik, így tőle veszem meg tripla áron, hadd rakjon zsebre egy kis pénzt, amiből én is kaphatok). Mivel Mo.-n nem igazán létezik hatékony állami korrupcióellenes szervezet, így lényegében, lehetetlen lekövetni teljes egészében, hogy vajon melyik oldal lopott többet, de szerintem egyértelműen a jobboldal. A Hagyó ügynél 15 millióból csináltak akkora balhét, hogy az valami nevetséges volt, a FIDESZ-nél, több száz milliós pályázatok kijátszásánál 0 a médiavisszhang, erre alapozom azt, hogy szerintem ők loptak többet.
2016. aug. 8. 19:16
 3/20 anonim ***** válasza:
6%
kommunista te az írásod alapján maximum 17 éves vagy... mégis mi a fenére alapozod te ezt a nagy tudást?
2016. aug. 8. 19:20
 4/20 anonim ***** válasza:
Hármas válaszoló, az ne zavarjon, hogy a közbeszerzési pályázatok feltételeit az utolsó pillanatban módosítják úgy, hogy érdekesen mindig ugyanaz az egy cég tudja teljesíteni.
2016. aug. 8. 19:23
 5/20 anonim ***** válasza:
35%
nem zavar, ugyanis ez a szocik idején is így volt
2016. aug. 8. 19:25
 6/20 anonim ***** válasza:
81%

Egyértelműen a Fidesz, és nem is titokban. A közbeszerzések se, voltak ennyire megbuherálva soha. Sőt! A rendszerváltás óta ez a legkorruptabb kormány. Olvassátok el pl. Ferenczi Krisztina könyvét. Elég Mészáros Lőrinc, Orbán, Szijjártó, Rogán "gyarapodását" látni.

És nem vagyok sem kommunista, sem balos/libsi.

2016. aug. 8. 19:51
 7/20 anonim ***** válasza:
23%

Ferenczi Kriszináról : "Újságíróként leginkább az oknyomozás területén alkotott rövid ideig a Blikknél, majd a Magyar Hírlapnál, a Népszavánál és a Népszabadságnál."

nevetséges :DDD...

2016. aug. 8. 19:57
 8/20 anonim ***** válasza:
Azok loptak többet akiknél többe került a 4-es metró a dubaji Burj Khalifánál, (a világ sokáig legmagasabb épülete)
2016. aug. 8. 20:02
 9/20 Scytha88 ***** válasza:
Dávid Ibolya nyilatkozta, amikor már nem volt jóban a Fidesszel, hogy az ország kifosztásának terén 2/3-1/3 arányban felelős a bal-, illetve jobboldal.
2016. aug. 8. 21:56
 10/20 anonim ***** válasza:
Indítványozom, hogy mindkét oldalról vágjuk ki a lopósokat. Köszönöm. Olyan nehéz ez?
2016. aug. 9. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!