Meg lehet mondani objektíven, hogy melyik magyar politikai oldal lopott többet? Mind forint értékben, és mind korrupciógyanús ügy számában. Nem arra gondolok, hogy a sajtó melyiket kapta fel és mennyire.
baloldal: 2002-2010.
jobboldal: 2010-2016.
A fidesz törvényesen lop.
Törvényt, jogszabályt hoz, ami a lopást törvényessé teszi, így az már törvényes!
A fidesz egész múltja, története a kezdetektől a lopás, csalás (székházügy, Kaya Ibrahim, stb).
Pont azt akartam elkerülni hogy kiragadott példákkal igazoljuk erre vagy arra hajló véleményünket.
Az hogy most kevesebb sajtóvisszahangja van a lopásnak és a korrupciónak az tény.
Úgy gondoltam, hogy vannak ilyen portálok amelyek csak ezekkel foglalkoznak: pl. Atlatszo.hu
És ezek alapján lehet valami közelítő számítást csinálni.
Egyébként később jöttem rá, hogy ha a törvényeket átszabják, akkor már nem korrupció, de lehet nem etikus.
"trükkök százai, amiről nyilvánvalóan NEKTEK nem kell tudni"
(Gyurcsány a saját párttársainak, 2006)
Szerintem ezzel mindent el is mondtam.
Igazából Orbán lopott többet.
(valójában persze nem, de ha mást mondok 0%-ot kapok és még talán jelenteni is fognak)
Amúgy meg rosszul van feltéve a kérdés.
6 évet hasonlít össze 8 évvel.
(azelmúttnyóccévv)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!