Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meg lehet mondani objektíven,...

Meg lehet mondani objektíven, hogy melyik magyar politikai oldal lopott többet? Mind forint értékben, és mind korrupciógyanús ügy számában. Nem arra gondolok, hogy a sajtó melyiket kapta fel és mennyire.

Figyelt kérdés

baloldal: 2002-2010.

jobboldal: 2010-2016.

2016. aug. 8. 18:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
#1:Nem,mindent azért nem.Ugyanis a kérdező nem arra kíváncsi,hogy melyik oldalon volt több "bukta",hanem arra,hogy melyik oldal lopott többet.Ráadásul objektív véleményt kért,de ilyenre azt hiszem,esély sincs.
2016. aug. 9. 00:50
 12/20 Koplárovics Béci ***** válasza:
Objektíven nem hiszem. Vizsgálatok voltak, vannak, lesznek is, hogy mekkora a korrupció. De úgy konkrétan, hogy na te elraktál ennyi pénzt, ezért bűnhődj nem sok politikust meszeltek el. Talán csak a Zuschlagot, őt is a "sajátjai". Ez alapján a baloldal, amúgy meg hit kérdése. Kukába való ez is, az is.
2016. aug. 9. 06:32
 13/20 anonim ***** válasza:
80%

A fidesz törvényesen lop.

Törvényt, jogszabályt hoz, ami a lopást törvényessé teszi, így az már törvényes!

A fidesz egész múltja, története a kezdetektől a lopás, csalás (székházügy, Kaya Ibrahim, stb).

2016. aug. 9. 06:42
 14/20 A kérdező kommentje:

Pont azt akartam elkerülni hogy kiragadott példákkal igazoljuk erre vagy arra hajló véleményünket.

Az hogy most kevesebb sajtóvisszahangja van a lopásnak és a korrupciónak az tény.

Úgy gondoltam, hogy vannak ilyen portálok amelyek csak ezekkel foglalkoznak: pl. Atlatszo.hu

És ezek alapján lehet valami közelítő számítást csinálni.

Egyébként később jöttem rá, hogy ha a törvényeket átszabják, akkor már nem korrupció, de lehet nem etikus.

2016. aug. 9. 11:13
 15/20 A kérdező kommentje:
Ja és mit csináljon egy jogászbanda minthogy a törvényeket selymezi?
2016. aug. 9. 11:26
 16/20 Koplárovics Béci ***** válasza:
De az Átlátszón is mindig az a vége, hogy törvénytelenség nincs, "csak" pofátlanság (aminek rosszabbnak kéne lennie egy normális társadalomban). Vagy legalábbis a törvényességnek nagyon a határán van a dolog.
2016. aug. 9. 13:46
 17/20 Shan-Yu ***** válasza:

"trükkök százai, amiről nyilvánvalóan NEKTEK nem kell tudni"

(Gyurcsány a saját párttársainak, 2006)

Szerintem ezzel mindent el is mondtam.

2016. aug. 10. 17:36
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

Igazából Orbán lopott többet.

(valójában persze nem, de ha mást mondok 0%-ot kapok és még talán jelenteni is fognak)

2016. aug. 10. 18:34
 19/20 Shan-Yu ***** válasza:
Trükkök százai = 100 lépés ???
2017. júl. 20. 12:45
 20/20 Shan-Yu ***** válasza:

Amúgy meg rosszul van feltéve a kérdés.

6 évet hasonlít össze 8 évvel.

(azelmúttnyóccévv)

2017. júl. 20. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!