Lehet mondani, hogy jelenleg a magyar politikai élet félholt állapotban van?
Ne is szavazzanak. akinek mindegy az maradjon otthon.
gyáva népnek nincs hazája.
A Jobbikosok meg menjenek el és akkor lesz változás.
Amúgy csak szarlapátolás megy jobbra balra.
Gusztustalan töketlen magyar nép.
Szégyen
A Jobbikra ne szavazzanak, mert az csak egy primitív párt, demagóg ígéretekkel.
Nem is tudom, hogy mi a rosszabb, ha hazudnak a sok ígéretükkel vagy akkor, ha komolyan gondolják őket. Valószínűleg az utóbbi.
Ezek a "bizonytalanok"...
Annyira szerintem nincs átjárás jelenleg, hogy valaki fideszes baloldali vagy jobbikos.
A baloldal megszívta. Azt hitte ha feloszlanak, és különböző baloldali rétegeket külön párttal szólítanak meg, akkor majd kevesebb lesz a bizonytalan. Hát nem.
Még mindig nincs meg a Kádár 2.
Stabilan tartja az ország a 40% körüli politikai apátiát. Akinek annyira elege van Magyarországból, az elmegy és pont ezért csalóka a statisztika (gyakorlatilag nem-nemszavazó, távozásával a szavazók arányát emeli).
Az a lényeg, hogy mindig is ennyi volt a nemszavazók aránya. A népesség létszáma a meghatározó tényező. Ezt úgy kell érteni, hogy addig keverik a szart, mire elfogy Magyarország.
Hát nem tudom. Biztos, hogy csak fél?
Ha módszeresen butítják és gyűlöletre késztetik a társadalmat (iskolák tönkretétele, szakmák ellehetetlenítése, tehetetlenség érzetének növelése, félelemkeltés, kirekesztés), akkor akik kirekesztődnek ezáltal, nem akarnak szavazni. Nem ők a hibásak, ők a kárvallottak.
A hibásak azok az emberek, akik átlátják a helyzetet, megértik, mi miért történik, és képesek lennének cselekedni, de nem teszik. Mentségükre szolgál, abszolút biztos: számíthatnak a hatalmukat féltők részéről a minden eszközzel való besározásra. Ezért csak erős idegzetű embereknek van esélyük tenni valamit felemelkedésért.
Mia baj Jobbikal?
Ha értelmesen el tundá maygarázni akkor még meg is értenéma kifogásokat. Ezt azonban egyik hozzádhasonló
szatyorlakó sem tudta megtenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!