Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Titeket nem zavar...

Fideszesek! Titeket nem zavar a demokrácia leépülése?

Figyelt kérdés
Engem nem zavar a nagyon gyengén teljesítő gazdaságunk, a szocik sem voltak különbek. De ők legalább nem építették lefelé a demokráciát!!
2017. dec. 11. 13:05
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
45%

# 36

Tudod, ha egy picit belegondolnál, akkor feltehetnéd magadnak a kérdést: vajon nekünk vagy más politikusoknak, a parlamentnek mi köze van ahhoz, hogy Orbán kivel találkozik, kit hív magához. MAGÁNÉLET.

2017. dec. 11. 23:35
 42/52 anonim ***** válasza:

"Ja, meg még egy kis ínyencség...

[link]

Ezért sem Orbán a hibás?"

Ha esetleg valaki nem szokott linkekre kattintgatni, csak pontozgatni, a cikk címe: Fázunk nagyon, tegnap tüzeltem el a bejárati ajtót.

Elértétek, hogy önmagatok paródiájává váltatok. Ennyire nem kéne lemenni, lassan már röhögni se illik rajtatok.

2017. dec. 12. 00:00
 43/52 anonim ***** válasza:
29%

Aki kételkedik abba, hogy mennyire mocskos a Fidesz rendszere, annak tessék:

https://www.youtube.com/watch?v=sbTbilErx84

https://www.youtube.com/watch?v=Mk5O7_69i6g

2017. dec. 12. 00:13
 44/52 anonim ***** válasza:

Figyelj, Rudikám!

Azzal tisztába lehetnél, hogy a kormánynak igen is, tennie kell ezellen a szegénység ellen és nem hagyni, hogy egy család erre a szintre süllyedjen és nem szidni, szapulni azokat, akik olyan linkkel állnak elő, amelyek a szomorú valóságot tárják fel!

Ja, és nem váltunk "önmagunk paródiájává", szóval...

Nem (csak) a határontúliakkal kéne foglalkozni, milliárdokkal támogatnia a "turbómagyar nemzethy keresztény" Orbán-kormánynak, hanem az itteniekkel IS kell foglalkozni!!!

Ukrajna, Románia, Felvidék, Azerbajdzsán, India, határontúli iskolák, óvodák...

A felsorolt helyekre landolnak a MI PÉNZÜNK, oda csoportosítja ár Orbán az EÜ-től is elcsencselt milliárdokat!

De kérdezem én, ha én havi rendszerességgel fizetem az egészségügyi hozzájárulást, akkor hova landolt az 1 évre befizetett hozzájárulás, amikor az adóhatóság küldte nekem a felszólító levelet, hogy rendezzem?

Hova lett a pénzem?

2017. dec. 12. 16:18
 45/52 anonim ***** válasza:
67%

Láttam már putrisort, a világ minden részén léteznek ilyenek, a legfejlettebb országokban is. Nagy részük jól érzi így magát, nem is akar ebből kitörni. Az államnak pedig nem dolga az, hogy mesterségesen ezen a szinten tartsa őket ingyen tüzelővel, ingyen kajával, ingyen árammal. Az én adómon ne, akkor inkább építsen stadionokat. Feladata viszont az, hogy ha van erre hajlandóság, segítsen kilépni innen. Tegye ezt az én adóforintjaimból is, ezt támogatom.

Bejárati ajtót pedig nem tüzelünk el, az nagy butaság. Ilyen címmel kampányolni meg még nagyobb.

2017. dec. 12. 17:32
 46/52 anonim ***** válasza:

De nem romákról van szó a cikkben, hanem MAGYAR CSALÁDRÓL!!!

És ha nem tud kitörni a szegénységből, akárhogy próbálkozik, nem jut pénzhez, hogy egy ny0m0rult tűzrevalót megvásároljon, akkor mivel fűtsön???

Fagyjon meg?

2017. dec. 12. 17:47
 47/52 anonim ***** válasza:
67%

"De nem romákról van szó a cikkben, hanem MAGYAR CSALÁDRÓL!!! "

Mi a fene! Bőrszín szerint ítélsz? Még a végén kiderül, hogy az eddigi kinyilatkoztatásokkal ellentétben a nácik a túloldalon vannak.

Láttam már cigányt is kijönni a putrisorról, magyart is, aki jól elvolt ott.

2017. dec. 12. 18:07
 48/52 anonim ***** válasza:
0%

"Bőrszín szerint ítélsz?"

A nap vicce, basszus :D

Mutass már olyan szöveget, ahol olyasmit írtam volna, ahol "bőrszín alapján ítélkeztem"! :D

2017. dec. 12. 18:40
 49/52 anonim ***** válasza:

"Láttam már putrisort, a világ minden részén léteznek ilyenek, a legfejlettebb országokban is. Nagy részük jól érzi így magát, nem is akar ebből kitörni."

"Láttam már cigányt is kijönni a putrisorról, magyart is, aki jól elvolt ott."

Na, ezt magyarázd már meg nekem! :D

Most akkor vannak, akik "kitörtek a putrisorból", vagy sem? :D

Mert az egyikben azt írtad, hogy "nem akarnak kitörni belőle, mert jól érzik magukat úgy", a másikban meg már azt írtad, hogy "kitörtek belőle"...

Mostmár azt hazudhatsz, amit akarsz, úgysem hiszek már neked! :D

Óriási ellentmondásba keveredtél! :D

2017. dec. 12. 18:59
 50/52 anonim ***** válasza:
67%

"Mutass már olyan szöveget, ahol olyasmit írtam volna, ahol "bőrszín alapján ítélkeztem"! :D "

46-os válaszod első sora. A saját bunkósbototokkal vered magad fejbe, náci szar.

"Mert az egyikben azt írtad, hogy "nem akarnak kitörni belőle, mert jól érzik magukat úgy", a másikban meg már azt írtad, hogy "kitörtek belőle"... "

Még jó, hogy ugyanitt, 5 sorral fentebb beszúrtad szó szerint, amit írtam. Próbáld értelmezni, engem nem zavar, ha nem sikerül.

2017. dec. 12. 19:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!