Fideszesek! Titeket nem zavar a demokrácia leépülése?
"Nem azzal van a baj, hogy valaki balliberális, vagy jobboldali."
De, azzal van a baj. Soha a büdös életben nem építettetek, csak romboltatok. Aztán most, mikor kezdtek rádöbbenni, hogy bármilyen formában, új pártként, régiként, egymást basztatva vagy összeborulva felbukkantok, mindig a szemétdombon találjátok magatokat, próbáltok rúgni még egyet, mint a Fekete Lovag. Szerencsétlen, nyomorék szarok vagytok.
"15% fölött automatikusan 660 milliós bírságokat húz ki a seggéből"
A jobbik már régóta 9%os, ugyan már hol volt itt a 15...
" Itt sokra nem számíthatsz, kérdező, csak ostoba fidesztrollok hazudozásait olvashatod."
Te meg az agyhalott migrács-szopós provokátor vagy! :P
Amúgy meg a baloldal jöjjön valami életképes alternatívával elő, ami még az otthonmaradókat is meg tudja szólítani.
A fröcsögős magyarellenes köpkölődés, migránssimogatás, "orbántakaroggy", nácifasisztázás még nem lesz elég kormányt váltani.
Ha már "demokrácia", akkor ez mi, ha nem a Fidesz arcátlansága, hogy kínos kérdések elől menekül Orbán "mindenható demokrata turbómagyar nemzethy keresztény" Viktor???
Érdemes végig nézni a videót!!!
35.: Nem szeretem o1g-t, de most jót röhögtem.
Ha egy nő engem számon kérne ilyen stílusban én is így reagálnék. Milyen alapon?? Véleményem szerint az az egyetlen hátránya a demokráciának, hogy a nők túlságosan nagy hatalomhoz jutnak, így van ez hazánkban is.
Számomra az 1920 előtti amerikai demokrácia a példa!
40 évig diktatúrában éltünk és még a háborúban is meg előtte. Nagyon jól megvoltunk alatta !
Az egyiktől visszakaptuk erdélyt,vajdaságot,felvidéket a másiktól kiszámítható jó létet SZOT üdülést a szegényeknek, akik ma csövesek. Jól fizető maszekolható állásokat, lakást kaptunk. A munkanélküliség, hajléktalanság ismeretlen volt.
Most nézd meg mitt tett a nagy kapitalizmus 90-től. Mindezt lerombolta. Devizahiteles átpalizott nincstelenek lettünk. Nem olyan rossz a diktatúra, legalább rend van ;).
39.: Hmmmm, nem is hangzik ez olyan rosszul :)
És a feszültséget hogy vezethetem le?? Az elnyomás azért elég sok feszültséggel jár...
Legalább a feleségemet, családomat verhetném egy diktatúrában következmények nélkül? Vagy ha nem, akkor mivel szórakoznak az emberek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!