Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Titeket nem zavar...

Fideszesek! Titeket nem zavar a demokrácia leépülése?

Figyelt kérdés
Engem nem zavar a nagyon gyengén teljesítő gazdaságunk, a szocik sem voltak különbek. De ők legalább nem építették lefelé a demokráciát!!
2017. dec. 11. 13:05
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
Nem! Na nehogy máá! Még csak az kéne!
2017. dec. 11. 19:02
 32/52 anonim ***** válasza:

"Nem azzal van a baj, hogy valaki balliberális, vagy jobboldali."

De, azzal van a baj. Soha a büdös életben nem építettetek, csak romboltatok. Aztán most, mikor kezdtek rádöbbenni, hogy bármilyen formában, új pártként, régiként, egymást basztatva vagy összeborulva felbukkantok, mindig a szemétdombon találjátok magatokat, próbáltok rúgni még egyet, mint a Fekete Lovag. Szerencsétlen, nyomorék szarok vagytok.

2017. dec. 11. 19:29
 33/52 anonim ***** válasza:
0%

"15% fölött automatikusan 660 milliós bírságokat húz ki a seggéből"

A jobbik már régóta 9%os, ugyan már hol volt itt a 15...

2017. dec. 11. 19:38
 34/52 anonim ***** válasza:
11%

" Itt sokra nem számíthatsz, kérdező, csak ostoba fidesztrollok hazudozásait olvashatod."

Te meg az agyhalott migrács-szopós provokátor vagy! :P

Amúgy meg a baloldal jöjjön valami életképes alternatívával elő, ami még az otthonmaradókat is meg tudja szólítani.

A fröcsögős magyarellenes köpkölődés, migránssimogatás, "orbántakaroggy", nácifasisztázás még nem lesz elég kormányt váltani.

2017. dec. 11. 20:24
 35/52 anonim ***** válasza:

Ha már "demokrácia", akkor ez mi, ha nem a Fidesz arcátlansága, hogy kínos kérdések elől menekül Orbán "mindenható demokrata turbómagyar nemzethy keresztény" Viktor???

[link]

Érdemes végig nézni a videót!!!

2017. dec. 11. 21:01
 36/52 anonim ***** válasza:

Ja, meg még egy kis ínyencség...

[link]

Ezért sem Orbán a hibás?

2017. dec. 11. 21:15
 37/52 A kérdező kommentje:

35.: Nem szeretem o1g-t, de most jót röhögtem.

Ha egy nő engem számon kérne ilyen stílusban én is így reagálnék. Milyen alapon?? Véleményem szerint az az egyetlen hátránya a demokráciának, hogy a nők túlságosan nagy hatalomhoz jutnak, így van ez hazánkban is.

Számomra az 1920 előtti amerikai demokrácia a példa!

2017. dec. 11. 22:07
 38/52 A kérdező kommentje:
Félre ne értsetek, nem vagyok hímsoviniszta, de a nő a videóból szülhetne gyereket is. Vagy nem ér rá? Túlságosan elfoglalt? Irritálóan ordítania jobb? Vagy nincs otthon gyereke, férje, akikkel nem foglalkozik?
2017. dec. 11. 22:34
 39/52 anonim ***** válasza:

40 évig diktatúrában éltünk és még a háborúban is meg előtte. Nagyon jól megvoltunk alatta !

Az egyiktől visszakaptuk erdélyt,vajdaságot,felvidéket a másiktól kiszámítható jó létet SZOT üdülést a szegényeknek, akik ma csövesek. Jól fizető maszekolható állásokat, lakást kaptunk. A munkanélküliség, hajléktalanság ismeretlen volt.

Most nézd meg mitt tett a nagy kapitalizmus 90-től. Mindezt lerombolta. Devizahiteles átpalizott nincstelenek lettünk. Nem olyan rossz a diktatúra, legalább rend van ;).

2017. dec. 11. 22:42
 40/52 A kérdező kommentje:

39.: Hmmmm, nem is hangzik ez olyan rosszul :)

És a feszültséget hogy vezethetem le?? Az elnyomás azért elég sok feszültséggel jár...

Legalább a feleségemet, családomat verhetném egy diktatúrában következmények nélkül? Vagy ha nem, akkor mivel szórakoznak az emberek??

2017. dec. 11. 22:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!