Jogilag korrekt az, ahogy a Jobbikkal készül elbánni a Fidesz?
Nem,de engem már nem lep meg,hogy ez is simán lecsúszik csont nélkül a magyar emberek torkán,akárcsak a magánnyugdíj pénzek ellopásának az esete.
Szerintem az antidemokratikus kifejezés már kevés definiálni azt,ami ebben az országban folyik,de sajnos két millió ember akkor is a Fideszre fog szavazni,ha a gatyájukat is leadóztatná a kormány.
Érdekes,minden ami gyengítené a Fideszt ( népszavazás kezdeményezések pl) ráér a választások utánra időzíteni,de ezt a pénzt behajtani a Jobbikon nagyon sürgős,még a választások előtt.
Kezded kicsit átlátni a szituációt, Kérdező?
Egyébként ugyanez a "plakát piaci árértéken alul értékesítés" 2010- és 2014 években nem volt probléma,amikor toronymagasan a Fidesz nyert ezek által.
Érdekes,most fél milliárdos büntetéssel kell honorálni ugyanezt a húzást,pusztán mert az ellenzék meri meglépni.
Jogilag korrekt (annyira nem hülyék, hogy öngólt rúgjanak jogtalan lépéssel), erkölcsileg viszont nem lehet vele egyetérteni. Öncélú, kicsinálásra való törekvés, ami gusztustalan.
Ja, a "zsidesz"-ező, "cigánytanya" minősítést osztogató fórumtárs alpári behányásai csak engem zavarnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!