Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha szerintem nincs semmiféle...

Ha szerintem nincs semmiféle Soros Terv, akkor hazaáruló vagyok?

Figyelt kérdés
Szerintem Soros nem tervez semmit, nem akarja elpusztítani a világot, és szerintem a konzultáció minden egyes pontja hazugság volt.

2017. nov. 27. 20:04
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
67%
Németország nagyon sokat tanult a háborúból,az abban betöltött szerepét a társadalmuk,a lakosság fel tudta dolgozni,ellentétben velünk,akik nem tanulunk a saját hibáinkból sem. Aki a saját hibájából nem tanul,na az a hülye.Mi emeljük a tétet rendületlenül,feszítjük,hátha elpattan.
2017. nov. 27. 20:42
 12/31 A kérdező kommentje:

Ez egy logikai paradoxon amit mondotok......

Én nem hiszek a Soros tervben, de attól miért lennék migráns párti? Ha valakire mutogatni kell akkor az max az EU. Mi köze a Soros terv létezésének tagadása/nem tagadása és a migráns politika között?

Ezért nem lehet a Fideszesekkel vitatkozni. Logikátlan, összefüggéstelen dolgokat beszélnek, mert hozzászoktak a valóság elferdítéséhez ami reggeltől estig megy minden Fideszes sajtó orgánumon.

Nem hiszek a Soros tervben, abból már azt is lekövetkeztetitek hogy migráns párti vagyok, s még azt is hogy mocskos ballib vagyok, és abból hogy balliberális vagyok, abból azt hogy én egy rossz, gonosz, hazaáruló ember vagyok. Mert ahogy a Viktor megmondta: Van a jó (ő) és a rossz (Soros) és ennyi fér el a kétbites agyatokba. Ez a két dolog...

2017. nov. 27. 20:43
 13/31 anonim ***** válasza:
68%

Rosszabb vagy!!!

Gondolkodsz, tehát csak libsi lehetsz, az meg a fideszesek szemében egyfajta "untermensch"

2017. nov. 27. 20:55
 14/31 anonim ***** válasza:
71%

"nem lenne jó egy "migránsos" Volkswagen

Jajj, egyem a szíved... eddig mit hittél kik ácsorognak a gyártósor mellett? Bizony nem kevés magyar migráns is.

Vagy netán azt se tudod mit jelent ez a szó? :DD

2017. nov. 27. 21:02
 15/31 anonim ***** válasza:
51%
Az bűn ha fosok az egèszre mert gyanítom, hogy színjátèk?
2017. nov. 27. 21:03
 16/31 anonim ***** válasza:
23%

14.

Szóval mégsem ostoba vagy, hanem rosszindulatú. Legalább ennyit tisztáztunk.

Ebből már egyenesen következik, hogy olyan dolgokkal rágalmazod azokat, akik mást gondolnak, mint amit magad csinálsz. Ismerős a módszer.

Lehet, hogy ezzel kiderült a hovatartozásod is?

2017. nov. 27. 21:04
 17/31 anonim ***** válasza:
18%

Nem kell hinni benne, csak elolvasni és felfogni. A félreértések elkerülése végett: mikor Soros azt mondja "itt a tervem", akkor azt úgy kell érteni, hogy itt a terve.

" [link]

2017. nov. 27. 21:04
 18/31 anonim ***** válasza:
19%

"Jajj, egyem a szíved... eddig mit hittél kik ácsorognak a gyártósor mellett? Bizony nem kevés magyar migráns is.

Vagy netán azt se tudod mit jelent ez a szó? :DD"

A betanított munkához nem kell ész, egy analfabéta arab is megtud húzni géppel egy csavart.

Na, de a tervezés, fejlesztés, ami a lényege, az német.Kizárólag a németek miatt olyan jók azok az autók.

Afrikaiakkal nem lehet fejlődni.

Az USA is nagyjából ott lenne, ahol Brazília,hogyha nem fehérek alkotnák a többséget.

2017. nov. 27. 21:09
 19/31 anonim ***** válasza:
69%

Gyerekek a Volkswageneket évek óta törökök rakják össze,már 1974 óta,mert erről éppen most esett szó.

Ez más márkáknál is hasonlóan van,a Toyota is török a legendás megbízhatóságával együtt.

Mondjuk nagyon sok bajuk is van a japánoknak az európai,és török munkaerővel,ezt már hallottam.

2017. nov. 27. 21:33
 20/31 anonim ***** válasza:
10%
Engem nem izgat mi vagy, de a magadfajtájúak meg a seggét nyalják, azaz az ellentétjei vagytok a fidesz-híveknek.
2017. nov. 27. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!