Én tényleg nem értem, a Fidesz kiket tud megszólitani a Sorosozással? Kit érdekel ez most? Szerintem a nyugdíjasokat a nyugdíj érdekli, a dolgozókat a bér, a szegényeket a szociális juttatás, és mindenkit az egészségügy, nem?
Az első válaszoló nagyon vicces fazon:))
Amugy nem az számít hogy kiket érdekel,hanem az számít, hogy lehessen mit mondani, hogy mit dolgozik a kormány.
Hát keményen harcol:)
Ez a Soros kérdés nem most kezdődött,több éves story csak a Fidesz most "fedezte" fel.
Régóta beszélnek Sorosról, régóta kritizálják az emberek.A Fidesz viszont csak most találta meg ezt.
Ez az unatkozó, gyűlölködni vágyó, saját kis szánalmas életét rettenetesen rühellő, buta embereket tudja megfogni.
Értelmes ember le se tojja a fidesz gyűlölködését a régi főnöke iránt.
Amikor ceu diplomát kaptak a fideszes képviselők soros ösztöndíjjal nagyon nem izgatta őket, most hogy a főnökbácsi elzárta a pénzcsapot hirtelen nagy ellenségük lett akinek előtte a tenyeréből ettek.
Soros jelenleg is díszpolgár egy fideszes városba pedig állítólag nagyon harcolnak az öreg ellen.
Soros terv valahol 90 előtt kezdődött, lebontani a pártállamot, és demokratikussá tenni az országot. Na most ott tart a fidesz, hogy ezt visszahozza.
Egyébként még Soros a fidesz fiataljait is támogatta, tehát ez is terv volt.
Egyébként Soros terv az is, hogy megállítsa a migrációt és csak valóban háborús menedékkérőket fogadjanak be.
Soros terv az is, hogy a politikai hazugság ellen kifejlesszenek olyan programot, amellyel a fake híreket, politikai hazugságokat lebuktassa. Erre is ad támogatást, ahogy a facebook is dolgozik ilyenen és már szelektál sok fake és rasszista híreket.
Amúgy ez a sorosozás agykontroll és félelemmanipuláció, minden diktátor ezt csinálja.
Szerintem okos dolog h erre felhivjak a figyelmet .
Sajnos az emberekkel pont az a problema amit itt irsz, hogy a stressztõl ettõl attól mindenki csak az orraig lat es biza a háttérhatalmak amelyek az életunket befolyasoljak nem leplezõdnek le, a kulönbözõ érdekek, mocskos dolgok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!