Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Üdv. A kérdésem egyszerű, de...

MR.X. kérdése:

Üdv. A kérdésem egyszerű, de a válasz szerintem lehetetlen? (Többi lent! )

Figyelt kérdés

Ha Magyarországon a nulláról indítassz életet, és a szüleid sem tudnak támogatni semmiben, hogyan tovább?

Úgy saccolom, hogy az átlag fizetés olyan 110-150E Ft.

Kivéve az 52E Ft-os közmunkabért.

Ha a nulláról kezdessz, akkor ha albérletbe mész egy putriért is elkérnek havi 50E Ft-ot rezsivel együtt.

Hogyha nem vízen, és száraz kenyéren akarsz élni akkor olyan napi 1000Ft alsóhangon elmegy ételre.

Ruházkodás, hmm...legyen havonta 10E Ft.

És van havonta még...mondjuk 30E Ft adósságod 1 évig, mert korábban hitelt vettél fel karácsonykor, hogy ne dögölj éhen.

Télen a legolcsóbb tüzelés,...hmm...olyan 20E Ft.

A kérdésem egyszerű! EZT HOGYAN LEHET MEGOLDANI?

HOGY HA NULLÁN VAN VALAKI 5 ÉV MUNKA UTÁN NE A NULLÁN TARTSON HANEM LEGALÁBB EGYEN?

A fémkeresőzés? (Fémdetektor) Tilos.

Ha saját bort árulsz? Többet fizetsz, hogy eladhasd, mint amennyi pénzt behoz.

Ha csalsz, és lopsz? Kis ember nem tud annyit ami megérné.

(ISMEREK OLYAT, AKI 4 OSZTÁLLYAL LETT PÉNZES, ÉS OLYAT IS AKINEK DIPLOMÁLYA VAN, ÉS SEGÉDMUNKÁS.)

Akkor miből lehet itt Magyarországon egyről a kettőre jutni annak aki a nulláról kezdi az életét?

2017. nov. 14. 22:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
6%

"Úgy saccolom, hogy az átlag fizetés olyan 110-150E Ft."

amilyen süsü vagy így első blikkre, nagyon becsüld meg azt a munkáltatót aki ennyi pénzt tud adni a munkádért

- ha a nulláról kezdesz, az iskolához süsü voltál, akkor lakj anyádéknál

mivel szolidáris vagyok, ezért ajánlom hogy végre végezz el valamilyen egyszerű szakmát, hogy egy ásónál komolyabb dolgot is rád lehessen bízni

"Ha saját bort árulsz?"

Milyen saját bort? Azt csak úgy találja az ember az út szélén? Van neked szőlőd? Értesz a műveléséhez?

2017. nov. 14. 22:48
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem magamról írtam ki. Hanem az "átlag" magyar emberről.
2017. nov. 14. 22:52
 3/14 anonim ***** válasza:
4%

hát mondjuk én alapvetően felvettem marha sok diákhitelt a megélhetési költségekre, és elvégeztem egy gépészmérnöki szakot

hát így is lehet

nem mondom, hogy neked is ajánlom, csak mondtam

2017. nov. 14. 22:58
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Én nekem ez úgy a jóbarátommal hogy én és az ő családjával összeültünk hogy kiadjuk a két házat bérbe mi pedig elmegyünk albérletbe lakni. Kicsit zsúfoltan voltunk 3an a szüleimmel meg ők is viszont a fizetések mellett a kiadott bérlakással elég szépen gyült a pénz.

Rá egy évre összegyűlt elég tőke egy vállalkozás beindításához, munkásokat szereztünk és házakat újjítottunk fel majd később ingatlanokat vettünk árveréseken amit restauráltunk és kiadtuk albérletbe vagy eladtuk.

Még nem múltam el 30 sem, se diplomám se éretségim csak egy szakmunkás bizonyítványom viszont három céget vezetek ezek közül kettőt külföldön

2017. nov. 14. 23:01
 5/14 árokpart ***** válasza:
79%
Ezért kell teljes és valódi rendszerváltás, hogy ez ne így legyen. Még az idén össze kell hívni a valódi nemzeti alkotmányozó nemzetgyűlést. Mindezek után az új kormánynak, legalább egy cseh életszínvonalat meg kell céloznia a gazdaságpolitikájával.
2017. nov. 14. 23:10
 6/14 anonim ***** válasza:

"ISMEREK OLYAT, AKI 4 OSZTÁLLYAL LETT PÉNZES, ÉS OLYAT IS AKINEK DIPLOMÁLYA VAN, ÉS SEGÉDMUNKÁS"

"Még nem múltam el 30 sem, se diplomám se éretségim csak egy szakmunkás bizonyítványom viszont három céget vezetek ezek közül kettőt külföldön"

Kivétel mindig akad, de nem belőlük kell kiindulni.

2017. nov. 14. 23:14
 7/14 A kérdező kommentje:
(ISMEREK OLYAT, AKI 4 OSZTÁLLYAL LETT PÉNZES, ÉS OLYAT IS AKINEK DIPLOMÁLYA VAN, ÉS SEGÉDMUNKÁS.) Igen. ezt előre megfontoltan tettem ki a gyengébbek kedvéért, hogy a kivétel erősíti a szabályt.
2017. nov. 14. 23:19
 8/14 anonim ***** válasza:
24%
Én kicsit sokallom a 360ezret a karácsonyi vacsoráért.
2017. nov. 14. 23:28
 9/14 anonim ***** válasza:
52%
Ha te nem tudsz úszni, azért nem a víz a hibás...
2017. nov. 14. 23:29
 10/14 A kérdező kommentje:
360EFt: Ajándékok, jobb minőségű finom étel, tüzelő, meg egy roncs Suzuki Swift, amire meg kell venni 4 téligumit+szűrőcserék, fékcserék, hengerfelújítás. Elég rá? NEM!
2017. nov. 14. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!