Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak szerintem változott meg...

Csak szerintem változott meg Orbán Viktor és a FIDESZ?

Figyelt kérdés
Ha összehasonlítjuk a 20 évvel ezelőtti Orbán Viktort és a FIDESZ-t a mostanihoz, köszönőviszonyban sincsenek egymással. Vagy tévedek? Ki ért velem egyet? Egyre jobban azt érzem, hogy a FIDESZ hasonlít az oly sokat szidott Rákosi féle rendszerre, aminek alapja az ismert "Aki nincs velünk, az ellenünk van." mondás. Én sokmindennel egyet értek amit tettek, de messze nem csillog már olyan fényesen a párt, mint régebben. Elég, ha csak a magánnyugdíjpénztárak esetére gondolok. 3.000 milliárd Forint, amivel véleményem szerint nem számoltak el tisztességesen. Természetesen minden párt korrupt, mindegyiknek vannak idióta költekezései, de sohasem gondoltam volna hogy az a tisztességes fiatalember, akit Magyarország az 1990-es években megismert, mára egy kabala, egy báb lesz a saját pártjában.

2017. okt. 27. 23:10
 1/10 anonim ***** válasza:
98%
Nem változott meg, csak régen máshogy játszották meg magukat a választók előtt.
2017. okt. 27. 23:14
 2/10 anonim ***** válasza:
6%

na már megint egy az orbán az tulajdonképpen rákosi HÖHÖHÖHÖH című baller kérdés...

érdekes, hogy orbán sosem társadalommérnökösködött, mint rákosi, vagy mint a ballibek

érdekes, hogy orbán nem tiporja a középosztályt hanem építi, nem úgy mint rákosi vagy a ballibek

érdekes, hogy rinyál itt a sok ballib a szólásszabadságért, miközben az MSZP annak az utódpártja, amelyik az 56 utáni megtorlásokat vezényelte, amelyik meg annak az utódpártja, amelyiknek rákosi történetesen a főtitkára volt

HÖHÖHÖH

ha 1990ben lettem volna huszonéves lehet, hogy én is liberális lettem volna, és azzal a huzattal hagytam volna ott a liberálbolsevizmust amikor kimutatta foga fehérjét 1994ben, mint ahogy orbán tette

2017. okt. 28. 00:15
 3/10 A kérdező kommentje:
Tisztelt 2. válaszoló! Nem tartom magamat balliberálisnak, inkább konzervatívnak. Amint azt említettem, én egyet értek sok mindennel amit tettek, de a kiemelt példát tekintve úgy gondolom, hogy tisztességtelen volt az eljárás. Nem várok el tökéletességet, de az említett pénzre való tekintettel, mivel igen nagy összegről van szó, kritikát fogalmaztam meg. Úgy gondolom, nem kell ahhoz über liberálisnak lennem, hogy megfogalmazzak egy véleményt valamiről. Ön is megfogalmazott valamit itt, amit részben a demokráciának, részben a liberalizmusnak is köszönhet. A liberalizmussal alepvetően nincs baj, sőt. A liberalizmussal akkor van baj, mint minden egyéb dologgal a világban, amikor túlzásba viszik, vagy túl kevés van belőle, vagy netalán rosszul van alkalmazva.
2017. okt. 28. 00:25
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
Hát igen, a 2. válaszoló szépen alá is támasztja a "Aki nincs velünk, az ellenünk van" elméletet. Mert, akinek nem tetszik a Fidesz ténykedése az csakis ballib lehet. Oké.
2017. okt. 28. 05:19
 5/10 anonim ***** válasza:

De igen, ov és a fidesz is változott, méghozzá rossz irányba, de kormányon még mindig tudnak bizonyos területeken jó eredményeket felmutatni, míg a baloldali kormányok semmit. Mármint ami pozitív. Már pedig a választásnak és az egész hőzöngésnek az a lényege, hogy utána valakinek kormányozni kell.

Nem értem mi baja van az embereknek a ballibezéssel. Illetve értem, csak sok alapja nincs neki. Az mszp és az szdsz éveken át kisajátította magának ezt a cimkét, a politikát két csoportra osztva: balliberálisok és antidemokratikus fasiszták. És tette mindezt a legnagyobb pökhendiséggel, hogy aki nincs velük, az mucsai bunkó. Ez főleg az szdsz-re volt jellemző, de részt vett benne az egész ballib holdudvar. Az szdsz kisajátította és lejáratta a liberalizmust, Magyarország legkártékonyabb pártja volt 90 óta, és azóta sem határolódik tőle el senki az ún. "demokratikus" ellenzéki térfélen. Ezek után ne nekem kelljen már erőlködnöm, hogy a liberalizmus és a ballib visszanyerje a hitelét.

2017. okt. 28. 08:56
 6/10 anonim ***** válasza:
Mert Fidesz szavazó voltál vagy az vagy? Ugye hogy nem.... Akkor miről beszélünk....?
2017. okt. 28. 09:06
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem változott meg, csak már nem színészkedik, hanem önmagát adja, mert ma már úgy érzi nincs szükség megjátszani magát, a hatalma meg van már ahhoz, hogy a rút valóját ne kelljen rejtegetnie. Itt mesél egy pályája kezdetén neki dolgozó alkalmazott arról, milyen ember volt már szörnyű régen, fiatal politikusként:

[link]

2017. okt. 28. 09:28
 8/10 anonim ***** válasza:
92%

https://www.youtube.com/watch?v=Aqq6gHBmq00

https://www.youtube.com/watch?v=X3M-IbUPF34&app=desktop

Vona nem téved amikor azt mondja egy lánglelkű demokratából kiégett kommunista lett, kicsit fura hogy pont azt teszi amit 10-20 éve mélyen elítélt.

Változott a korral ? lehet, DE aki 20 évesen azt mondja pl a pedofília bűn és elítéli majd 30 évre rá ő a legpedofilabb az ne papoljon nemzetről, hazafiságról, becsületről mert nem gyengén állszent

2017. okt. 28. 09:35
 9/10 anonim ***** válasza:
94%
Egy kommunista akkor is az marad, ha a Szent Korona előtt esküszik a nemzetre.
2017. okt. 28. 11:40
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is megváltozott. Egy fiatal, szakállas, flegma féregből egy kivénhedt, elhízott, korrupt és arrogáns despota lett.
2017. okt. 28. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!