Csak szerintem változott meg Orbán Viktor és a FIDESZ?
na már megint egy az orbán az tulajdonképpen rákosi HÖHÖHÖHÖH című baller kérdés...
érdekes, hogy orbán sosem társadalommérnökösködött, mint rákosi, vagy mint a ballibek
érdekes, hogy orbán nem tiporja a középosztályt hanem építi, nem úgy mint rákosi vagy a ballibek
érdekes, hogy rinyál itt a sok ballib a szólásszabadságért, miközben az MSZP annak az utódpártja, amelyik az 56 utáni megtorlásokat vezényelte, amelyik meg annak az utódpártja, amelyiknek rákosi történetesen a főtitkára volt
HÖHÖHÖH
ha 1990ben lettem volna huszonéves lehet, hogy én is liberális lettem volna, és azzal a huzattal hagytam volna ott a liberálbolsevizmust amikor kimutatta foga fehérjét 1994ben, mint ahogy orbán tette
De igen, ov és a fidesz is változott, méghozzá rossz irányba, de kormányon még mindig tudnak bizonyos területeken jó eredményeket felmutatni, míg a baloldali kormányok semmit. Mármint ami pozitív. Már pedig a választásnak és az egész hőzöngésnek az a lényege, hogy utána valakinek kormányozni kell.
Nem értem mi baja van az embereknek a ballibezéssel. Illetve értem, csak sok alapja nincs neki. Az mszp és az szdsz éveken át kisajátította magának ezt a cimkét, a politikát két csoportra osztva: balliberálisok és antidemokratikus fasiszták. És tette mindezt a legnagyobb pökhendiséggel, hogy aki nincs velük, az mucsai bunkó. Ez főleg az szdsz-re volt jellemző, de részt vett benne az egész ballib holdudvar. Az szdsz kisajátította és lejáratta a liberalizmust, Magyarország legkártékonyabb pártja volt 90 óta, és azóta sem határolódik tőle el senki az ún. "demokratikus" ellenzéki térfélen. Ezek után ne nekem kelljen már erőlködnöm, hogy a liberalizmus és a ballib visszanyerje a hitelét.
Nem változott meg, csak már nem színészkedik, hanem önmagát adja, mert ma már úgy érzi nincs szükség megjátszani magát, a hatalma meg van már ahhoz, hogy a rút valóját ne kelljen rejtegetnie. Itt mesél egy pályája kezdetén neki dolgozó alkalmazott arról, milyen ember volt már szörnyű régen, fiatal politikusként:
https://www.youtube.com/watch?v=Aqq6gHBmq00
https://www.youtube.com/watch?v=X3M-IbUPF34&app=desktop
Vona nem téved amikor azt mondja egy lánglelkű demokratából kiégett kommunista lett, kicsit fura hogy pont azt teszi amit 10-20 éve mélyen elítélt.
Változott a korral ? lehet, DE aki 20 évesen azt mondja pl a pedofília bűn és elítéli majd 30 évre rá ő a legpedofilabb az ne papoljon nemzetről, hazafiságról, becsületről mert nem gyengén állszent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!