Honnan is a magyargyűlölet Szlovákiában?
ellopták a földünket
és ők vannak felháborodva
Szlovákiának a magyarellenesség az önmeghatározás alapja.
Be lettek hülyítve azzal hogy mi köcsög magyarok elnyomtuk őket stb. miközben mi is el voltunk nyomva.
Rendben, értem, köszönöm. Tehát nyomós indokuk nincs, hathatós érv nem szól ellenünk. Istenem...felnőtt és művelt emberek kérem, és..Áhh.
Csak azt nem értem, hogy akkor miért volt jó ez a kettős állampolgárság-dolog, amit az új miniszterelnökünk meghirdetett? Egy köztudottan és erősen magyarellenes országban megadni a lehetőséget az embereknek, hogy magyarnak vallják magukat. Ennek olyan "szaga" van, mintha viszályt akarnának szítani. Vagy rosszul látom? (Most kezdem csak átlátni a történelmet és lassan a politikát is, 18 éves vagyok). Szóval nem tiszta még pár dolog. Erről az oszd meg és uralkodj elv jutott eszembe.
Erről mit gondoltok?
00:23 azt elég erős állítani, hogy ezek után még mi magyarok szítjuk a viszályt az állapolgárság megadásával... Ki kell állni, nem hagyjuk magunkat, beverjük az összes tetves tót pofáját!
Magyarországtól függő gyarmati sorsba kell dönteni őket, az ezerszer rosszabb mint a területi revízió
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!