Szlovákiában is reklámozzák Magyarországot?
Figyelt kérdés
Mert valahogy nálunk naponta hallom a klubrádióban a szlovákiáról áradozó förtelmes reklámot, amitől hányingerem van. Minket hol reklámoz a rádió?2010. aug. 19. 20:20
1/17 anonim válasza:
Igen. Egy utazási kiállításon több magyar stand is volt. Egyre több szlovákiai nyaraló látogat el a Dunántúlra, főként a wellness szolgáltatásokat keresik.
2/17 anonim válasza:
Bárhol, bárkit reklámoznak, aki fizet érte
Ez egy ilyen műfaj
3/17 anonim válasza:
Jártál már egyáltalán Szlovákiában? Pl.Pozsonyban? Nagyon szép helyek vannak ott is.
5/17 anonim válasza:
Milyen Szlovákia? Nem ismerek ilyen országot. Max. Felvidék lehetne.
6/17 Kokas Lajos válasza:
A kérdésre a válasz: igen, legalább is nagyon remélem!
A kérdésedben lévő kijelentésedet viszont nem értem. Szlovákia nem olyan, hogy normális emberben undort keltsen. Szlovákia szép és a legtöbb Szlovák ráadásul még rendes is.
7/17 anonim válasza:
De miért lenne már förtelmes, meg miért volt hányingered? :( Én még nem voltam Szlovákiában, de szeretnék elmenni, mert többektől hallottam, hogy nagyon szép hely.
8/17 anonim válasza:
ma 20:59
Tudod a szlovákok gyűlölik a magyarokat irigykednek ránk.Nincs is saját hazájuk,történelmük,kultúrájuk.AMúgy én is csak Felvidéket ismerek.
9/17 anonim válasza:
egy politikai hirdetésen a következő feliratot láttam: "Pozsony?! Nie, Bratislava!"
10/17 anonim válasza:
ma 21:08: nagyon bölcs ember lehetsz...
20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!