Szlovákiában is reklámozzák Magyarországot?
Sokat jártam és megyek most is a hétvégén szlovákiába, vagy ha jobban tetszik akkor a felvidékre. Soha semmilyen atrocitás nem ért! A faluban ahol élek, szintén laknak szlovákok (tatárjárás után IV.Béla telepítette be őket), nagyon szépen örzik a hagyományaikat, nyelvüket. Magyarul beszélnek a hivatalokban, ez nekik természetes és nem fordult elő nacionalista atrocitás soha a faluban.
Bár ez már majdnem offolás, de kicsit a témához: Amikor Hungarikummá nyílváníttattuk a Tokaít és most már jogerősen is csak "mi" használhatjuk, akkor a Tokai borvidék szlovákiához tartozó részén élő felvidéki magyaroktól vettük el a lehetőséget, hogy megéljenek!!! Most Magyarkodjunk, vagy ne????
Magyar nevemmel, vállaltam a Magyar véleményemet!
Nem tudok mit kezdeni egy névtelennel. Szereintem ez az ami nem méltó egy becsületes Magyarhoz!!!
"A Felvidék magyar föld!"
Tévedés. Felvidék a magyar KIRÁLY földje, a Szent-Korona birtoka, amelynek személye, a monarcha, nemzet feletti.
Azért undorít, hogy reklámozzák nálunk Szlovákiát, mert pl. aki felveszi a a magyar állompolgárságot, attól el fogják venni a jelenlegi szlovákot, és ezzel akár lehetetlen helyzetbe is kerülhet pl. a megélhetése is.
Nyilvánvaló. hogy nem a magyar közember állampolgárnak van baja a szlovák közember állapolgárral általában, azzal van baj, amit állami szinten művelnek a politikus fattyük a közemberek ellen. Ezt utálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!