Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 9 millió Ft-os fejenkénti...

9 millió Ft-os fejenkénti migránstámatást, hogyan képzelte az EU?

Figyelt kérdés

Ma adtam fel a nemzeti konzultációt és igazság szerint most tudtam elolvasni minden pontját. A legtöbbről magam is tudtam, de a 4.-es pontról fogalmam sem volt. Azt hogy fejenként az ide bevándorló gazdasági bevándorlóknak - mert nem menekültek, hisz már Törökországból nincs oka tovább menekülni - adjunk fejenként 9 millió Ft-os ingyen vissza nem térítendő támogatást, ezt hogyan gondolhatta komolyan Brüsszel?

Nekünk itthoniaknak nagyon rossz dolgunk van. Legtöbb ember 4 órában van bejelentve és csak zsebbe kapja, ha kapja nagysokára a fizetést. Legtöbbünk albérletben vegetál. 9 millió Ft-ból már lehet lakást venni Bp-en és a maradékból új életet lehet kezdeni itt. Miért támogassuk mi az ide bevéndorló más kontinensről származókat? [link]

ez roppant felháborító ! Nem értem miért nincs össznépi felháborodás?

2017. nov. 11. 15:15
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%

Te szerencsétlen kérdező!

Ezt az állam kapná, hogy kezelje a migránsválságot, és ezt a pénzt nem a menekültek kapnák. Nem is arról szólna, hogy na akkor orrba-szájba lakást adnának nekik Pesten. Ebben benne van az oktatás, az EÜ ellátás, stb. ami szépen az államnál marad.

De sebaj. Most kapjuk a 7-es cikkely eljárását - igaz nem migráns-ügy miatt, hanem mert pl. olyan a demokráciához való hozzáállása a kormánynak, ami sérti az EU-s értékrendet. Be is feszült a Fidesz: nyiltan megzsarolja az EU-t hogy csak akkor szavazzák meg az uniós mentőcsomagot és a büdzsét, ha beszüntetik az eljárást. Ez a görény utolsó szellentése. Erre már csak azt lehet mondani, hogy igen, akkor aztán tényleg el kell járni, és szerintem ebben lehet valójában provokáció is.

7-es cikkely pont arra jó, hogy ne tudjanak keresztbe tenni, mert nem lesz szavazati joga Magyarországnak, ráadásul az EU-s támogatást sem kapjuk majd. Persze most még gyorsan szétlopják, de aztán már nem lesz.

Na akkor majd kiderül, hogy milyen is a magyar gazdaság, Orbán jól kilépteti az országot az EU-ból, mert ugye a kötelességek nem kellenek csak a jogok és az előnyök. Ezzel elérheti, hogy tényleg azt csináljon az országban, amit akar, hogy a jogállamiság maradékát is felszámolja, akkor már te se mehetsz egy esetleges égbekiáltó jogsérelmeddel a Strasbourgi Bírósághoz.

Persze akkor szépen lassan ráeszméltek majd, hogy a Fidesz nem is annyira jó, hiába a propaganda. Az EU meglesz nélkülünk is, csóró porbafingó ország vagyunk gazdasági szempontból, más tekintetben sincsenek ránk szorulva nagyon, a Fidesz-kormány külpolitikája káros Magyarországra és EU-ra nézve egyaránt, szóval nem fognak sírni, hogy nem kell tolniuk a pénzt ide, és elviselniük az akadékoskodásunkat.

Persze remek móka lesz, amikor a multik szedik a sátorfájukat egyre-másra, és egyik pillanatról a másikra hatalmas munkanélküliség lesz, meg a termékeken vám, és a többi, szóval jól megdrágul az életed, de legalább kevesebb pénzed lesz. Na mindegy, majd elgondolkozol akkor, hogy mennyire is jó a Fidesz, csak akkor késő lesz már, az egész ország romokban lesz. Ők persze nem bánják, már a Balaton is a haverok kezén van.

2020. júl. 16. 10:14
 42/44 anonim ***** válasza:
26%

Miután az EU-nak nincs külön kerete a migránsok integrációjára, ezt jelenleg minden ország maga fedezi.

Soros: "My Plan..." 1. verzió tartalmazza ezt az összeget euroban. Mint a későbbi Soros-terveknek is, ennek is egy hitelfelvételre ösztönzés a célja.

Valójában ez az összeg messze nem fedezi a tényleges integrációt, illetve azon országok esetében is, melyek támogatják ezt, az integráció többé-kevésbé sikertelelen.

2020. júl. 17. 16:51
 43/44 anonim ***** válasza:
16:51: na még egy Soros-huszár. Szegénykém...
2020. júl. 17. 20:23
 44/44 anonim ***** válasza:

Azt ígérte a fidesz, hogy ha karigeri nyer, akkor minden budapesti lakásba egy, majd később több migráncstot telepít, akiket havolta milliós összeggel támogat.

Már nagyon várom, mert Karigeri lett a főpolgi.

Én egy húszéves, vastagcombú migrancs csajt fogok befogadni.

Majd szépen eléldegélünk a segílykéjéből.

2021. febr. 17. 11:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!