Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 9 millió Ft-os fejenkénti...

9 millió Ft-os fejenkénti migránstámatást, hogyan képzelte az EU?

Figyelt kérdés

Ma adtam fel a nemzeti konzultációt és igazság szerint most tudtam elolvasni minden pontját. A legtöbbről magam is tudtam, de a 4.-es pontról fogalmam sem volt. Azt hogy fejenként az ide bevándorló gazdasági bevándorlóknak - mert nem menekültek, hisz már Törökországból nincs oka tovább menekülni - adjunk fejenként 9 millió Ft-os ingyen vissza nem térítendő támogatást, ezt hogyan gondolhatta komolyan Brüsszel?

Nekünk itthoniaknak nagyon rossz dolgunk van. Legtöbb ember 4 órában van bejelentve és csak zsebbe kapja, ha kapja nagysokára a fizetést. Legtöbbünk albérletben vegetál. 9 millió Ft-ból már lehet lakást venni Bp-en és a maradékból új életet lehet kezdeni itt. Miért támogassuk mi az ide bevéndorló más kontinensről származókat? [link]

ez roppant felháborító ! Nem értem miért nincs össznépi felháborodás?

2017. nov. 11. 15:15
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
62%
Az nem úgy van,csak a Fidesz tudatosan elferdíti.Brüsszel adná a pénzt az integrációra,nem a migránsoknak.
2017. nov. 11. 15:21
 2/44 A kérdező kommentje:
Ha a migrációra adna pénzt, akkor végülis ugyanúgy a migránsokra menne el. Nem hiszem, hogy ha ennyire rosszul megy a sajátjaonknak még támogatni is kellene az egyébként ázsiában úgy élő bevándorló népeket, ahogyan maguknak kialakították az életüket.
2017. nov. 11. 15:24
 3/44 anonim ***** válasza:
49%
Úgy képzelte, hogy ezt a pénzt elveszik a magyar emberektől és odaadják a migránsoknak. Ha nem tudsz befizetni 9 millió forintot, akkor kitelt kell felvenned. Vagy el kell adnod a budapesti lakást, amit 9 millióért vettél.
2017. nov. 11. 15:24
 4/44 A kérdező kommentje:

# 3 te eladnád a lakásod ? Támogatnád a 9 milliódból egyetlen migránst? Befogadnál magadhoz egyet?

Az a terv, hogy annyit kell befoagadni, amennyi csak jön. Akkor is így vélekedsz majd?

Gondold át

2017. nov. 11. 15:30
 5/44 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező sötét vagy mint az éjszaka.

Tudod utána kéne nézni a dolgoknak, nem pedig egy kiküldött levélnek elhinni minden szavát. Holnap küldök egy levelet neked, hogy utalj 1 millió Ft-ot és akkor holnap öledbe esik egy tonna arany. Remélem azt is ugyanilyen hévvel fogod majd végrehajtani.

"9 millió Ft-os fejenkénti migránstámatást, hogyan képzelte az EU?"

Sehogy.

Ezt Soros György gondolta.

Soros György szerint migránsonként ennyit kéne az EU-s költségvetésből a TAGÁLLAMOKNAK kifizetni, hogy kezelni tudják a migránsválságot, hogy mentesítsék a befogadó/hátországokat a pénzügyi tehertől.

2017. nov. 11. 15:34
 6/44 anonim ***** válasza:
30%

# 4:

Tudom én. 800 millió fekete-afrikait fog betelepíteni a sorosista, brüsszeli EU és magyar embereknek mindegyiknek 9 millió forintot kell adni.

Ez felháborító!

2017. nov. 11. 15:37
 7/44 anonim ***** válasza:
75%

Ezt csak leírták a konzultációba, de nincs nagyon valóságalapja. Komolyan azt gondolod, hogy idejön egy random migráns, és hozzávágnak 9 misit? Bár már abból látszik, hogy behúztak a csőbe, hogy képes voltál feladni ezt a szart.

Az, hogy a legtöbb ember 4 órában van bejelentve, elsősorban annak a hibája, aki nem ellenőrzi a trükköző munkáltatókat, vagyis a kormányzat. Ez korábban sem volt rendben, de az elmúlt 7 évben sem változott sok minden.

A tényekkel is gondban vagy: Magyarország lakosságának nagy része pont nem albérletben él, messze több ember él saját vagy hozzátartozó lakásában, mint mondjuk Nyugat-Európában. A vegetálás is kicsit erős kifejezés arra, hogy valaki nem akarja röghöz kötni magát egy helyen, nem is értem, egy albérletben miért feltétlenül "vegetál" valaki. 9 millióból semmilyen lakást nem veszel Budapesten.

Van össznépi felháborodás. A legtöbb ember ki van akadva, hogy a kormány milliárdokat szór el arra, hogy elferdített tényekkel mossa az emberek agyát, ráadásul úgy csinál, mintha ez nem egy politika akció lenne, hanem valami roppant fontos kormányzati tájékoztatás meg véleményfelmérés.

2017. nov. 11. 15:40
 8/44 anonim ***** válasza:
76%

"Nem értem miért nincs össznépi felháborodás?"

Mert vannak, akik át tudnak látni egy ennyire pofátlan agymosáson. Ilyet amúgy sose mondott. Ez lényegében csak egy hasraütött szám, hogy kb éves szinten milyen költségekkel járhat a MENEKÜLTEK ellátása.

Nyilván más számok lennének a magyar vagy német körülmények esetében. Továbbá ebben minden benne van! Hivatalok (politikai kampányok) költsége, kérelmek elbírálása, elszállásolás, szállások építése, képzések...

2017. nov. 11. 15:45
 9/44 anonim ***** válasza:
76%

Nyugat-Európában 9 millió forint állami támogatás nem sok pénz. Ennyit a kint élő magyar munkanélküliek is megkapnak pár év alatt. Ez ott nem nagy tétel.

Az már más, hogy Kelet-Európában ez már sokkal nagyobb tétel, hát igen. Ebből is látszik, hogy mi csórók vagyunk és nem vagyunk egy súlycsoportban az EU gazdaságával. Hát igen.

Mindazonáltal nem értek egyet azzal, hogy migránsokat kéne Európába betelepíteni. Csak arra utalok, hogy 9 milla európai szinten nem irreális pénzmennyiség valakinek a támogatására. Csak az a valaki, az igyekvő dolgozó ember legyen.

2017. nov. 11. 16:08
 10/44 anonim ***** válasza:
79%
Fidesz hazudik, jobb lenne egy hiteles forrásból utánajárni a dolgoknak. Búlvár színvonala sincs az Orbán és haverjai száján kiömlő ganyénak.
2017. nov. 11. 16:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!