9 millió Ft-os fejenkénti migránstámatást, hogyan képzelte az EU?
Ma adtam fel a nemzeti konzultációt és igazság szerint most tudtam elolvasni minden pontját. A legtöbbről magam is tudtam, de a 4.-es pontról fogalmam sem volt. Azt hogy fejenként az ide bevándorló gazdasági bevándorlóknak - mert nem menekültek, hisz már Törökországból nincs oka tovább menekülni - adjunk fejenként 9 millió Ft-os ingyen vissza nem térítendő támogatást, ezt hogyan gondolhatta komolyan Brüsszel?
Nekünk itthoniaknak nagyon rossz dolgunk van. Legtöbb ember 4 órában van bejelentve és csak zsebbe kapja, ha kapja nagysokára a fizetést. Legtöbbünk albérletben vegetál. 9 millió Ft-ból már lehet lakást venni Bp-en és a maradékból új életet lehet kezdeni itt. Miért támogassuk mi az ide bevéndorló más kontinensről származókat? [link]
ez roppant felháborító ! Nem értem miért nincs össznépi felháborodás?
De gondoljatok már bele, nem hazudik a fidesz, 9 millió forint az 29 000 Euro, az olyan nagy pénz? Németországban az éves átlag nettó fizetés az ~34 000 Euro, és ez csak a tiszta (átlag) munkabér, nem számít bele az, ha egyéb bevételforrásod is van.
Ha valaki teljesen a 0-ról kezdi, akkor ne érdemeljen meg egy szűk 1 éves fizetést, amit kezdeti megélhetésre, életben való elindulásra, nyelvoktatásra, iskolázásra fordítanak?
"Az nem úgy van,csak a Fidesz tudatosan elferdíti.Brüsszel adná a pénzt az integrációra,nem a migránsoknak.
"
ha 9 millió forintból integrálni lehetne egy migránst miért adnának akár egy darabot is belőlük?
Esetleg tudnál mutatni egy hiteles forrást?
ne a propagandaminiszter házifeladatának szánt "nemzeti szégyen" röpiratból hanem értelmes forrásból?
a kiplakátolások amiben gyűlöletkampányt folytat a kormány többe került mint fejenként 9 millió mégse sír a szátok hogy új mentőt, iskola felújítást és hasonló "baromságokat " lehetett volna belőle csinálni ?
szeretnék küldeni a ditátornak egy számot, hétköznapi csalódások - viktor savanyú a narancs
"a kiplakátolások amiben gyűlöletkampányt folytat a kormány többe került mint fejenként 9 millió mégse sír a szátok hogy új mentőt, iskola felújítást és hasonló "baromságokat " lehetett volna belőle csinálni ? "
ti is elvertétek ugyan ezeket a pénzeket!
hova tettétek a felújított iskolákat, az új mentőket, és hasonló "baromságokat"?!
na kocc van vörösök
A kohéziós alap és a mezőgazdasági támogatások megnyirbálásából, a túrizmusra kivetett extra adódóból és kölcsönből.
Legalább a Soros Tervben ez van.
És amennyire az EU igyekszik túlteljesíteni a Soros Tervet, a felső határ nlküli állandó kötelező kvótákkal, valószínűleg még kitalálnak néhány új adónemet is...
"hova tettétek a felújított iskolákat, az új mentőket, és hasonló "baromságokat"?!
na kocc van vörösök"
akkor voltam vörös mikor megláttam a sort vérvételen mert egy nővér van csak hisz plakátra volt pénz eüre nem
semmi baj ha hülye vagy az állam egy ilyet is élni hagy
Miért nincs? Esetleg egy békemenet?
Mert szimplán hazugság. Nem kell mindent feltétel nélkül benyelni amit a fideszesek neked összehazudoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!