Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 9 millió Ft-os fejenkénti...

9 millió Ft-os fejenkénti migránstámatást, hogyan képzelte az EU?

Figyelt kérdés

Ma adtam fel a nemzeti konzultációt és igazság szerint most tudtam elolvasni minden pontját. A legtöbbről magam is tudtam, de a 4.-es pontról fogalmam sem volt. Azt hogy fejenként az ide bevándorló gazdasági bevándorlóknak - mert nem menekültek, hisz már Törökországból nincs oka tovább menekülni - adjunk fejenként 9 millió Ft-os ingyen vissza nem térítendő támogatást, ezt hogyan gondolhatta komolyan Brüsszel?

Nekünk itthoniaknak nagyon rossz dolgunk van. Legtöbb ember 4 órában van bejelentve és csak zsebbe kapja, ha kapja nagysokára a fizetést. Legtöbbünk albérletben vegetál. 9 millió Ft-ból már lehet lakást venni Bp-en és a maradékból új életet lehet kezdeni itt. Miért támogassuk mi az ide bevéndorló más kontinensről származókat? [link]

ez roppant felháborító ! Nem értem miért nincs össznépi felháborodás?

2017. nov. 11. 15:15
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
11%
Brüsszel még a szemünket is kilopja.
2017. nov. 11. 16:14
 12/44 anonim ***** válasza:
50%

De gondoljatok már bele, nem hazudik a fidesz, 9 millió forint az 29 000 Euro, az olyan nagy pénz? Németországban az éves átlag nettó fizetés az ~34 000 Euro, és ez csak a tiszta (átlag) munkabér, nem számít bele az, ha egyéb bevételforrásod is van.

Ha valaki teljesen a 0-ról kezdi, akkor ne érdemeljen meg egy szűk 1 éves fizetést, amit kezdeti megélhetésre, életben való elindulásra, nyelvoktatásra, iskolázásra fordítanak?

2017. nov. 11. 16:17
 13/44 anonim ***** válasza:
20%

"Az nem úgy van,csak a Fidesz tudatosan elferdíti.Brüsszel adná a pénzt az integrációra,nem a migránsoknak.

"

ha 9 millió forintból integrálni lehetne egy migránst miért adnának akár egy darabot is belőlük?

2017. nov. 11. 16:40
 14/44 anonim ***** válasza:
66%

Esetleg tudnál mutatni egy hiteles forrást?

ne a propagandaminiszter házifeladatának szánt "nemzeti szégyen" röpiratból hanem értelmes forrásból?

a kiplakátolások amiben gyűlöletkampányt folytat a kormány többe került mint fejenként 9 millió mégse sír a szátok hogy új mentőt, iskola felújítást és hasonló "baromságokat " lehetett volna belőle csinálni ?

szeretnék küldeni a ditátornak egy számot, hétköznapi csalódások - viktor savanyú a narancs

2017. nov. 11. 16:46
 15/44 anonim ***** válasza:
11%

"a kiplakátolások amiben gyűlöletkampányt folytat a kormány többe került mint fejenként 9 millió mégse sír a szátok hogy új mentőt, iskola felújítást és hasonló "baromságokat " lehetett volna belőle csinálni ? "

ti is elvertétek ugyan ezeket a pénzeket!

hova tettétek a felújított iskolákat, az új mentőket, és hasonló "baromságokat"?!

na kocc van vörösök

2017. nov. 11. 16:49
 16/44 anonim ***** válasza:
16%

A kohéziós alap és a mezőgazdasági támogatások megnyirbálásából, a túrizmusra kivetett extra adódóból és kölcsönből.

Legalább a Soros Tervben ez van.

És amennyire az EU igyekszik túlteljesíteni a Soros Tervet, a felső határ nlküli állandó kötelező kvótákkal, valószínűleg még kitalálnak néhány új adónemet is...

2017. nov. 11. 17:19
 17/44 anonim ***** válasza:
86%

"hova tettétek a felújított iskolákat, az új mentőket, és hasonló "baromságokat"?!

na kocc van vörösök"

akkor voltam vörös mikor megláttam a sort vérvételen mert egy nővér van csak hisz plakátra volt pénz eüre nem

semmi baj ha hülye vagy az állam egy ilyet is élni hagy

2017. nov. 11. 18:11
 18/44 anonim ***** válasza:
88%
Én csak azt nem értem, hogy ez a 2 év alatt miért nem valósult meg, ha Soros-ügynöktől hemzseg Brüsszel?
2017. nov. 11. 19:24
 19/44 anonim ***** válasza:
85%
Brüsszel a vesztünkre tör, de megállíccsuk!
2017. nov. 12. 01:44
 20/44 anonim ***** válasza:
73%

Miért nincs? Esetleg egy békemenet?

Mert szimplán hazugság. Nem kell mindent feltétel nélkül benyelni amit a fideszesek neked összehazudoznak.

2017. nov. 13. 23:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!