Most hogy van ez a dolog az abortusszal? Jó ötlet a "férfi abortusz"?
Tehát a jelenlegi rendszerben a az anya döntése hogy megtartja-e a magzatot, az apának nincs beleszólása.
De ha megtartja akkor már közös lesz a gyerek, és az apának kötelességei vannak.
Ez így van? Ha igen, akkor ez szerintetek egy kicsit nem unfair?
Svédországban kitalálták a "férfi abortuszt" (nem tudom hogy be is vezetik-e), miszerint egy férfi is eldöntheti, hogy vállalja-e az apasággal járó jogi következményeket, vagy nem.
Én magam részéről teljesen abortuszellenes vagyok, de ha már legális, akkor ez nem így lenne az igazságos?
Tudom hogy erzékeny téma, kérem tiszteljük egymást!
#33 annak van kiszolgáltatva, hogy a nő azt mondja szedi a fogamzásgátlót, amikor nem, és ez nem csak egyszeri kalandoknál, de párkapcsolatban is előfordulhat, szóval ne gyere nekem azzal, hogyha a férfi nem akar gyereket akkor mindig húzzon gumit. Miért kéne olyan szinten eltolni a felelősséget, hogy akkor is a nőt védi a jog,h a a férfit tudatosan átveri.
A többieknek akik azt mondják, hogy utólag meggondolnák magukat, a nő is meggondolatlanja magát utólag, és ilyenkor a férfi semmit nem tehet, nem arról van szó, hogy az anya nem száll be anyagilag, hanem nem is lesz gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!