Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most hogy van ez a dolog az...

Most hogy van ez a dolog az abortusszal? Jó ötlet a "férfi abortusz"?

Figyelt kérdés

Tehát a jelenlegi rendszerben a az anya döntése hogy megtartja-e a magzatot, az apának nincs beleszólása.

De ha megtartja akkor már közös lesz a gyerek, és az apának kötelességei vannak.

Ez így van? Ha igen, akkor ez szerintetek egy kicsit nem unfair?

Svédországban kitalálták a "férfi abortuszt" (nem tudom hogy be is vezetik-e), miszerint egy férfi is eldöntheti, hogy vállalja-e az apasággal járó jogi következményeket, vagy nem.

Én magam részéről teljesen abortuszellenes vagyok, de ha már legális, akkor ez nem így lenne az igazságos?

Tudom hogy erzékeny téma, kérem tiszteljük egymást!

2017. nov. 8. 15:11
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
100%
Megvan a megoldás! Szex előtt, szerződésbe kell foglalni, hogy ki akar gyerekrt és ki nem, 'oszt jó napot...
2017. nov. 8. 21:42
 42/43 anonim ***** válasza:
100%

#33 annak van kiszolgáltatva, hogy a nő azt mondja szedi a fogamzásgátlót, amikor nem, és ez nem csak egyszeri kalandoknál, de párkapcsolatban is előfordulhat, szóval ne gyere nekem azzal, hogyha a férfi nem akar gyereket akkor mindig húzzon gumit. Miért kéne olyan szinten eltolni a felelősséget, hogy akkor is a nőt védi a jog,h a a férfit tudatosan átveri.

A többieknek akik azt mondják, hogy utólag meggondolnák magukat, a nő is meggondolatlanja magát utólag, és ilyenkor a férfi semmit nem tehet, nem arról van szó, hogy az anya nem száll be anyagilag, hanem nem is lesz gyerek.

2017. nov. 9. 05:12
 43/43 anonim ***** válasza:
32%
Én úgy tudom, hogy az ötlet Putyintól ered. Az abortusz beleszólási jogáról volt itt szó, hogy az apukának is legyen beleszólása. Szerintem teljesen reális érv. Nehogy már anyuka eldönti, hogy megöleti a magzatot, apuka meg nézze a plafont, ezt már réges-régen be kellett volna vezetni.
2017. nov. 10. 05:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!