Most hogy van ez a dolog az abortusszal? Jó ötlet a "férfi abortusz"?
Tehát a jelenlegi rendszerben a az anya döntése hogy megtartja-e a magzatot, az apának nincs beleszólása.
De ha megtartja akkor már közös lesz a gyerek, és az apának kötelességei vannak.
Ez így van? Ha igen, akkor ez szerintetek egy kicsit nem unfair?
Svédországban kitalálták a "férfi abortuszt" (nem tudom hogy be is vezetik-e), miszerint egy férfi is eldöntheti, hogy vállalja-e az apasággal járó jogi következményeket, vagy nem.
Én magam részéről teljesen abortuszellenes vagyok, de ha már legális, akkor ez nem így lenne az igazságos?
Tudom hogy erzékeny téma, kérem tiszteljük egymást!
Én támogatom!
Szerintem nem igazságos,hogy kizárólag az anya dönt a magzat sorsáról!
Döntsön róla,de ne az apa kárára!
Elég gáz dolog valakire rákényszeríteni azt,amit nem akar.
Az abortusz költségeit ilyenkor viszont köteletően fele-fele arányban fizessék ki,mert mindketten ott voltak,így lenne jogos.
Ha a nő megakarja tartani a gyereket,az apa pedig nem,akkor utána nem kelljen neki gyerektartást fizetnie.
Így többen védekeznének talán,felelősségteljesebben.
Sok nő tényleg visszaél azzal,ha egy pasi jól keres,akkor majd a gyerektartásból jól megél.
Egyszerűen megoldható lenne de ez itt abszurdisztán
NŐ akarja? nem / férfi akarja? igen / így járt
Nő akarja? igen / férfi akarja? nem / nyugodt szívvel de ne lehessen semmilyen pl eltartásra stb kötelezni hisz kijelentette NEM AKARJA
az a hozzáállás hogy "húzzon gumit" szedjen a nő gyógyszert" stb hagyjuk is hisz egyik sem 100% védelem és egy baleset miatt szívatják az egyik felet
kijelentik itt sokan hogy nem lehet egy másik ember felett rendelkezni pl nem kötelezhetik a nőt abortuszra de fordítva bezzeg a férfi életéről van szó kötelezni lehet a jövedelme x% ának megvonását tehát felette rendelkezik a nő
a nagy egyenjogúság mi ?
"amikor a férfi sz@rt a védekezésre majd"
Andizsuzsi hozza a szokásos formáját :D
Ahogy írták, kettőn áll a vásár.
Támogatom a svéd modellt.
"Andizsuzsi hozza a szokásos formáját "
Ha arra gondolsz, hogy szilárd véleményem szerint a terhességről akkor kell dönteni, amikor az még nem jött létre, akkor igen, hozom. Egy nem kívánt terhességről jól nem lehet dönteni.
Ha arra gondolsz,"
Nem, nem arra gondolok.
Oké, h terelsz, de lehetne másképp is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!