Mi az oka annak hogy már rekordmagasságban van a Fidesz támogatottsága és egyre csak növekszik?
2016-ban sokkal kevesebb volt még azóta megduplázódott a szavazóik.Miért szeretik ennyire az emberek nagyrésze a Fidesz??Ennyire jó?:D
"Nagyban egyetértek a te írásoddal 63%-os, de spec. az, hogy GDP arányban csökken az államadósság szerintem nem olyan rossz dolog. Igen, kerek összegben viszont nő, de arányokban számolva hiába nő, könnyebben visszafizethető."
Én sem azt írtam, hogy a GDP arányos csökkenés baj lenne! Hanem az nem mindegy miért csökken? Azért csökken e mert egy ország(a kormány segedelmével) jól teljesít gazdaságilag vagy mert a kormány az ezredik adóval súlytja a szegényeit, meg manyup vagyont lop, meg letelepedési kötvény mutyit csinál stb? Mert a Fidesz nagy teljesítménye ennyi, tejben vajban fürdetni kétmillió kiváltságost, a többiről lenyúzni a bőrt és a GDP arányos csökkenés máris megvan. Ja, hogy közben az ország élhetetlenné vált, hogy a szegények száma rekordot döntött, hogy sosem álltak ennyien sorban ételosztáskor, hogy lassan senki nem fűt gázzal, hogy a fiatalok elvándoroltak és a demográfiai katasztrófa garantált? Nem baj, mert a GDP arányos csökkenés az milyen szépen mutat :o
"az, hogy GDP arányban csökken az államadósság szerintem nem olyan rossz dolog. "
Igen sajnos azt nem értik meg sokan ahogy már írták, hogy az államadósság csökkentése többféle pénzzel is történhet. Nem mindegy, hogy az emberek pénzét csoportosítod át a kormány zsebébe és ezzel csökkented GDP arányosan, vagy új pénzt csinálsz az országnak. Miközben valójában folymatosan növeled azt az adósságot és csak kozmetikázod GDP arányában nézve. A Fidesz egyszerűen belenyúlt az emberek zsebébe és kivette onnan a pénzt vagy egyszerűen kölcsönvette azt a pénzt és betette a nagy kalapba. Ennek pedig igen ára van, elvándorlás, szegénység.
Ezért nem siker a GDP arányos államadósságcsökkenés Fidesz módra!Annál inkább egy nagy kudarc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!