Mi az oka annak hogy már rekordmagasságban van a Fidesz támogatottsága és egyre csak növekszik?
2016-ban sokkal kevesebb volt még azóta megduplázódott a szavazóik.Miért szeretik ennyire az emberek nagyrésze a Fidesz??Ennyire jó?:D
"rekordmagasságban"
Stagnál, mondjuk úgy. Az adatok ezt mutatják. Rajzolj rá egy 5%-os szórást a vonalakra, mert nagyjából annyi ezeknek a szórása, és akkor egyértelműbb lesz neked is. És azért, mert az egész magyar politika egy mocsár. Soha nem történik semmi. Néha rángatóznak egy kicsit az emberek, néha kicsit sárosabb lesz egy-két ember, de igazából csak süllyedünk el szép lassan.
Én aztán nem vagyok balliberális.
Az iskolások 99%-a meg arra szavaz(na), akire a szülők is. Amikor én voltam 18 évesen 12. osztályos, én voltam az egyetlen az osztályban aki másra szavazott mint a szülei (pontosabban gőzöm sincs kire szavaztak otthon).
Az ellenzék egy semmirekellő csődtömeg, az összes !
Mindegyik beengedné korlátlanul a terroristákat, mert ennyi eszük van amennyi látszik !!!
Ezek után mit vársz??
Eddig se volt alacsony a stabil kétmillió fideszes mindig megvolt, és most átkapcsoltak választási kampány üzemmódba, és megy a pénzosztás, a minimálbért és a bérminimumot sem 2015-ben emelték meg ennyire, hanem 2017-18-ban, aztán, hogy utána évekig 2% körüli béremelésekről hallani az a választót most nem érdekli.
Emellett van most nyugdíjprémium, meg karácsonyi bözsiutalvány osztás, ezt is tavaly kezdték, simán elképzelhető, hogy jövőre elfelejtik a dolgot.
Ettől függetlenül egész Európában van egy gazdasági konjunktúra, gyakorlatilag most érjük utol magunkat, ha nem lett volna válság már 2013-14-ben itt tartottunk volna mint most, így mindenki azt érzi, hogy nőnek a bérek, ehhez persze kellett a brutális elvándorlás is az EU országok irányába. Ha már EU még rengeteg pénz jön onnan, tehát ezzel sincs baj.
Ezek így együtt egy 1998-óta állandó kétmilliós tábort felmutatni képes pártnak elég könnyűvé teszi a dolgát, hát még ha hozzáveszem, hogy szinte teljes a Fidesz médiabirodalma, tehát ma a média 90%-ban Fidesz irányítás alatt áll a Blikk-től a rádiókon át a TV2-ig, és ha megnézzük a Soros elleni gyűlölethadjáratukat a korábban jobbikos konteós turbómagyar tábort is elkezdte magához hívni, ami működik is, ha azt nézzük, hogy a Jobbik szavazók száma már 800 ezer alatt az új mérések szerint.
Szerintem a csordaszellem, divat miatt, ugye a médiában gyakran hallják Ovit és gyakran ugyanazt a mantrát mondja, megvédjük, megvédjük, megvédjük, emeljük, emeljük, emeljük, megvédjük, az emberek bekapják és beveszik a csalit, és nem is foglalkoznak mással.
Azért írom, hogy divatból is támogatják őket, mert amikor a szocliberálisok nyertek 2006-ban, akkor is ők voltak a médiában, őket látták legtöbbet az emberek, mégis 2010-ben elbuktak. A fidesz agymosása sokkal "jobb", jobban tud az érzelmekre hatni, ezáltal nagyobb a támogatottságuk.
Pedig egy kívülállónak semmivel se jobbak, mint az ellenzékiek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!