Miért gondolják egyesek, hogy a végzettség minősíti az embert?
Pl: a 8 általánossal rendelkezők körében legnépszerűbb a fidesz -> ergó a fidesz a hülyék pártja
nem mintha egy bolti eladó OKJ-t, vagy egy földrajz-testnevelés tanári diplomát én sokkal többre tartanék, mint egy olyan embert aki 8 általánossal dolgozik

"matematika, fizika, informatika ezek az érdekes tudományterületek"
Nekem ebből a válaszból az jön le, hogy a kérdező is szemmel láthatóan megragadt az általános iskolás szinten.

Hat.. en is ,,csak,, egy bolti elado lettem, de semmi bajom a szakmammal, szeretem, ahogy az embereket is. De pont az ilyen hulyek miatt mint te, szegyellem egy kicsit.
Mikor kikered a boltostol az uveg asvanyvizet, jusson eszedbe, ha o nem lenne a pult masik oldalan, reg szomjan vesztel volna.
21L
nagyon régen jártam már úgy boltban, hogy érdemben kiszolgáltak volna
az árufeltöltés, kasszázás, komissziózás az nem eladás
na persze lehet különb vagy, a kérdés nem erről szólt, hanem hogy miért okosabb atomenergetikai kérdésekben egy irreleváns szakmai papírral rendelkező egyén, mint akinek csak 8 általánosa van

a legfeljebb 8. általánossal rendelkezőknek nem részhalmaza a diplomások
nem ez volt a kérdés, szövegértés

Bírom ezeket a Fidesz trollokat mint a kérdező, "Miért gondolják egyesek, hogy a végzettség minősíti az embert?"
Majd ő maga arról írogat, hogy ezt meg azt a végzettséget ő mennyire lenézi, talán ő lenne a leginkább adekvát válaszoló, mert engem is érdekelne.

Agyműtétre befeküdnél egy olyan "orvos" kése alá akinek csak 8 osztályra futotta ?
Egyébként meg rengeteg olyan alap iskolás (8 általános-os) embert ismerek aki élkepesztően nagyra van magával.
De nagyon hülye, munkát hírből sem ismeri és mivel képzetlen nem is dolgozott soha. Arról nem beszélve h ÉN a Világ Ura leszek , Én egy ISTEN vagyok érted ISTEN ! Én a nők bálványa , a kefekirály.... és hasonló szövegektől már hányni tudnék.
Na nehogy már egy ilyen embert oda lehetne rakni egy Nikola Tesla v egy Albert Einstein mellé. Meg se üti azt a szintet értelmileg.
De ha valaki szerint a diploma nem olyan nagy szám hajrá rakjon le valamilyent. Az egyetem ajtaja mindenki előtt nyitva áll.
És akkor végre az eszével és nem a farkával dicsekedne az átlag.
" ergó a fidesz a hülyék pártja" Anno az MSZP-röl pont ugyanezt mondták. Egyébként meg a politika a manipuláció tudománya. Mindig lesz egy réteg aki bedől az aktuális kormány hazugságinak. Holott az emberek szempontjából semmilyen változás nem lesz jobb irányba.
OV is pont úgy hazudik ahogy Gyurcsányék v ahogy bárki más. Ennek nincs köze az iskolához.
Annak már inkább h az oktatás tönkretétele közvetlenül hozzájárul a ma tapasztalható munakreőhiányhoz ami katasztrófához fog vezetni.
V nevezhetjük államcsődnek is. Persze majd a Fidesz ezt is kimagyarázza Sorossal v a Sátánnal.
Mert hát minden igaz amit a Kormány mond. Gazdasági növekedés van. Mer pont. De az összes kormány ilyen.
Hazudnak mind.
"Majd ő maga arról írogat, hogy ezt meg azt a végzettséget ő mennyire lenézi, talán ő lenne a leginkább adekvát válaszoló, mert engem is érdekelne."
Arról beszéltem, hogy nem feltétlenül jelent egy diploma minősítést. Főleg mivel manapság már bárki lehet földrajz-tesi tanár példának okáért. Vagy mondjuk bolti eladó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!