Mennyire állja meg a helyét a valóságban a balliberálisok azon állítása, hogy a migránspártiak általában művelt, intelligens emberek míg a migránsok bejövetelét elutasítók pedig műveletlenek, alacsonyan képzettek?
Olvastam valahol, hogy a felmérések szerint a rasszizmus főleg az alsó-közép osztályra jellemző, vagyis főleg a szegényebb rétegre.
Az indoklás szerint nekik nem maradt más csak a faji felsőbbrendűség illúzija.
Én úgy vettem észre, hogy ez igaz. Általában a lepukkant csöves kinézetű alkoholisták a legnagyobb nácik. Az egy dolog hogy büdös, de legalább a saját hazájában bűzlik büszke ősmagyarként.
A valóság meg az hogy az európai emberek 99%-ának vannak előítéletei.
Aki migránspárti az kapásból nem lehet intelligens. Egy intelligens ember fel tudja mérni a kockázatokat. Illetve lehet intelligens, de akkor meg tudatosan kollaboráns.
Jó magam mérnökként 100%-osan elutasítom a migrációt, legalábbis azt a fajtáját amire asszociálunk mostanában.
Én egy ismerősömről tudok, hogy migránspárti, ő se a nőket szereti :)
A gazdasági bevándorlás kérdése a legmamagsabb tudományos körökig megoszt mindenkit.
Viszont a kormány gyűlöletkeltő politikájára való reakcióban valóban megfigyelhető egyfajta eltolódás az elutasítás felé. Aki szerint ez nem igaz, keressen rá akademikusok nyilatkozataira, vagy éppen menjen be egy egyetemre; majd menjen be egy vidéki ABC-be.
Sima balos hazugság.
Ott kezdődik, hogy aki támogatja a migrációt annak fogalma sincs a történelemről.
Eddig engem nem akart tettleg bántalmazni arab, sem cigány, sem zsidó, csak magukat hazafinak mondó emberek, de azok nem is egyszer.
Kiktől is kellene akkor nekem félnem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!