A balliberálisok még akkor is ennyire Eu pártiak lennének, hogyha a migránsok miatt elveszítenék az ingatlanjukat vagy tönkremenne az életterük?
Gyakran hallom a balliberálisoktól, hogy azért szavaznak igennel majd a népszavazáson, mert annyira szeretik az EU-t, hogy nem mernek ellene véleményt alkotni, kritikáz megfogalmazni.
Ez az egész befogadósdi csak az EU hóbortja, azon belül pár nyugati politikusé.
Egy 500 milliós közösség, ekkora GDP-vel, olyan rendszert tudna alkotni, amin egy szarvasbogár sem jutna át.Az embercsempészeket meg azelőtt likvidálni tudnák a titkosszolgálatokkal, hogy azok bármit is tennének.
Tehát, ha akarnák tudnának jól dolgozni.
Csakhogy a tudni, meg az akarni két különböző dolog.
Az Eu politikusai nem akarják, Nyugat-Európában ez a színesek befogása "sokszínűség" az állami ideológia, emiatt nem akarnak tenni semmit.
Ezt az állami ideológiát, igyekeznek kiterjeszteni, ezért erőltetik a kvótát.
Na, de térjünk vissza a kérdéshez.
A balliberálisok,vajon akkor is ennyire az EU-t támogatnák feltétel nélkül, hogyha emiatt a bevándorláspolitika miatt el kellene költözniük, tönkremenne a környék, netán valamelyik rokon, családtag a migráció áldozatává válna valamilyen módon?
Ui:nem vagyok Fideszes, sohasem szavaztam rájuk.
De, azt, hogy szembeszálltak az EU bicskanyitogató terveivel az teljesen rendben van.
Az élettér elmélet (Lebensraum) náci dolog.Más csoportok életterének elfoglalásáról szól.
Én viszont a saját élettér védelméről beszélek, az olyanoktól, akik elfoglalnák,átformálnák.
5.
Jól tudom mi az.Éppen ezért nem bírom őket.
Érdekes hogy mindenki a liberálisokat szidja pedig a konzervatívok legalább akkora mértékben hozzájárulnak.
Pl a Pápa konzervatív
Nem értem ezt a libsizést.
Ki hívta be a menekülteket? Merkel.
Milyen pártállású? KERESZTÉNY KONZERVATÍV.
Hol vannak itt a liberálisok?
Ezt úgy érted, hogy amikor elmondják neked a véleményüket, utána bemutatkoznak: balliberális vagyok?
Vagy te majd eldöntöd, ki balliberális, ki más?
Aki igennel akar szavazni, az egészen másért teszi. Hogy csökkentse a Fidesz gőgjét. Mert egyébként pontosa ntudja, hogy tök mindegy, mit tesz. Az eredmény akkor is ugyanaz, ha el se megy , ha igen, ha nemet mond. Csak az utóbbi esetben Orbán úgy érzi, nagyobb biztonságban folytathatja disznóságait. Ha ez a kérdés a migrációról szólna, egészen másképp kommunikálnák.
Amúgy ábrándozz csak pánikról, pusztulásról, vagy bármiről, ez kizárólag annak rossz, aki ilyesmikkel foglakozik. Vannak, akiknek elég, ha tudják: az ábrándozás és a valóság két független dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!