Mit szóltok ahhoz, hogy felvesznek inkább egy tanári végzettség nélküli embert, mint egy olyat akinek van végzettsége, de kormánykritikus?
2017. okt. 19. 19:36
1/11 anonim válasza:
Az elmúlt 8 év után azért ennél kicsivel több kell, hogy meglepődjek.
2/11 anonim válasza:
Soros terv része. Üdv a balkáni szotyidiktatúrában
3/11 anonim válasza:
Várom az ötven százalék alatti FIDESZ trollokat, hogy megindokolják, miért is van ez teljesen rendben.
4/11 anonim válasza:
Törvényellenes, diszkriminatív lépés.
5/11 anonim válasza:
Én mindig azon a véleményen voltam, hogy mindenki törődjön a saját dolgával ne ugasson a máséba. Én szerelgetem a gépeket, valaki tanítja a diákokat valaki meg politizál. Szépen mindenkinek meg van a saját dolga törődjön avval. Egyébként meg annyira nem csodálom tanárnak nem igazán lehet politizálni, mert kihat a tanítványaira a véleménye. (tanórán törvényileg is tilos).
6/11 anonim válasza:
tipikus lúzer gondolkodás. Törődjön mindenki a maga dolgával,miközben az ország vezetői gennyesre lopják magukat.
7/11 anonim válasza:
Fontosabb a megbízható munkaerő, aki nem szúr hátba, mint a tanult, okoskodó, szarkavaró, aki mindenbe bele akar kotnyeleskedni, és az első adandó alkalommal hátba szúr.
8/11 anonim válasza:
Nem úgy volt,hogy az iskolában nem politizálunk?
Ezek már a diktatúra jelei.
Ha nem vagy kormányhívő,akkor nem kapsz állami állást.
10/11 anonim válasza:
Ha Klikkes az iskola, akkor sokra nem mennek a végzettség nélkülivel, mert az e-naplóba se írhat majd. Ismerősöm s ilyen cipőben jár, alapítványi iskolában tanít angolt, de nincs pedagógus végzettsége (meg ahogy a fél iskolának se) emiatt most a Klikesek rájuk száltak és egy csomó mindent már nem csinálhatnak hivatalosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!