A TÁRKI alapító (Kolosi Tamás, apuka) a FIDESZ-nek, a fia (Kolosi Péter) meg a kormánykritikus RTL-nek dolgozik?
A kérdés nincs jól megfogalmazva, kifejtem mire gondolok.
Az ORIGO (FIDESZ média) szerint a TÁRKI csökkenő JOBBIK és növekedő FIDESZ támogatottságról beszél. Nincs ebben némi ellentmondás, hogy a Kolosi apuka féle TÁRKI a kormánynak kedvez, miközben a fia, Kolosi Péter cége, a kormánykritikus RTL klub ostorozza a híradóban a kormányt?
Félreértek valamit, lehet, de nem furcsa, hogy egy milliárdos családfő ide, a milliárdos fia meg amoda húz?
Rafinált családi hintapolitika a pénz és kapcsolatok megtartása miatt, vagy valami másról van szó?
Ja, elég megnézned Schmidt Máriát, akinek a fia a CEU-n végzett és az LMP elnökségének a tagja.
Szerintem ez teljesen normális, ha a gyereknek önálló véleménye van.
Természetesen nem kell, csak az alom, az alma mater ugyanaz. A macska sem tanítja a kölykét házőrzésre.
Furcsálltam az érdekellentétek miatt a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!