Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi ez az új hullám pár napja,...

Mi ez az új hullám pár napja, hogy egyesek a Momentumot a Fideszhez hasonlítják Fekete-Győr Andrást pedig Orbánhoz?

Figyelt kérdés

Megértem, hogy a párt és vezetőjének stílusa hasonlít egy kicsit a korai Fideszre, de ez a párt gyökeres ellentétje a mostani Fidesznek. Elég elolvasni a terveiket és megfigyelni az eddigi tevékenységüket.

Bennük látom az egyetlen esélyt, hogy végre egy szélsőségektől mentes, alapvetően liberális, EU párti, reális célokat megfogalmazó párt legyen a hatalmon.

Akinek nem az a célja, hogy egymásnak uszítsa a társadalom csoportjait. Velük talán esélyes, hogy a társadalom maga is fejlődni fog.

Végre van egy párt a fiatal értelmiségiek számára is.

Számomra ők az a párt akivel a leginkább azonosulni tudok. Ha indulni fognak 2018-ban nagyon valószínű, hogy rájuk adom le a voksom.

Mi a ti véleményetek a kérdés fő témáját illetően, illetve magával a Momentummal kapcsolatban?

Illetve ha gondojátok a válasz után írhatnátok kort, nemet és végzettséget és/vagy foglalkozást.

Én 20/F vagyok és másod éves joghallgató.

2017. máj. 4. 19:37
 1/4 anonim ***** válasza:
12%
Négy évre adnék nekik esélyt, sokkal inkább, mint a fidesznek, de a legjobban annak örünék, ha az MSZP nyerne. De a Momentum is jó lenne, igazad van kérdező.
2017. máj. 4. 19:41
 2/4 anonim ***** válasza:
51%

Mert van a baloldalon most egy nosztalgia, hogy milyen jó volt a régi liberális orbán ehhez a mostani putyinista orbánhoz képest.

Csak azt felejtik el, hogy milyen is volt valójában ez az orbán :

"kommunistákat a sárba kell taposni"

ez a koncsita wurst egy senki az akkori orbánhoz képest

2017. máj. 4. 19:53
 3/4 anonim ***** válasza:
63%
Mert valahogyan muszáj őket is lejáratni, hitelteleníteni. Mégiscsak "konkurrencia".
2017. máj. 4. 20:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Külső befolyásoló tényezők nélkül bennem is megfogalmazódott ez. Azért hangsúlyozom, hogy nem befolyásoltak, mert már akkor megfogalmazódott bennem ez a lehetőség, amikor mástól még nem hallottam ilyesmit.

Régen Orbán is egészen másképp kezdte. Más kérdés, hogy nem változott sohasem: mindig is csak a hatalmat és a pénzt akarta, ebben következetes volt, a politikai irány meg mellékes, azt meg lehet magyarázni, mint ahogy az ellenkezőjét is, és a hívei úgyis bólogatnak majd.

A Momentumnak is nagyon jó a kommunikációja, mondhatni profi, de a programjuk elég gyengus. Ezen a téren a Párbeszéd, LMP ezerszer jobbak. Nekem benyomásom az, hogy hasonlít a Fideszre, és szerintem az idő engem igazol, ha ők kormányváltók lesznek valaha. Nem véletlen, hogy a Fidesz parázik tőlük.

2017. máj. 6. 06:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!