Állami alkalmazottként mertek-e kormánykritikus cikkeket lájkolni, esetleg megosztani Facebook-on?
Ez miféle provakatív kérdés?
Kormánykritikus cikkek kellenek, mert az érme mindkét oldalát látni kell, miért ne lehetne lájkolni? Mondjuk ez a lájkolgatás egy hülyeség szerintem, mert elolvasom és kész, nem értem a lájkolás miértjét.
A 444 index és társai NEM kormánykritikus, hanem lejárató, hazug és fröcsögő média. Ki lájkolná azokat? Max az akinek átmosták az agyát és bedől a sok hazugságnak, vagy a sok hülye apróságnak amit felnagyítva megpróbálnak "eladni", aztán meg támogatásért kuncsorognak.
Sajnos jelenleg magyarországon nincs olyan médium, ami teljesen semlegesen közölné a híreket, mert vagy soros felé húznak (index stb) vagy nagyon erősen kormánypártiak mint pl a 888. Bár azt megjegyezném, hogy a 888 és a pestisrácok nem hazudnak legalább úgy mint a 444ék, csak lovagolnak dolgokon...ami attól függetlenül igaz, és ezt a 444 is ugyan úgy megteszi.
Kérlek gondolt át újra a kérdésedet, mert így ahogy ezt feltetted ez értelmetlen.
problémaként élem meg azt, hogy az indexék olyan dolgokat nagyítanak fel amik amúgy nem lényegesek, és befolyásolni próbálják a huszonéveseket azokkal az írásaikkal amik erősen elferdítik a valóságot. a 888ék írnak a migránshelyzetről és le merik írni azt, hogy bizonyos eu baloldali politikusok hogy manipulálják a kontinenst ezzel az egész betelepítési dologgal.
Hogy van az, hogy a 21. században egy fejlett, civilizált és erős kontinens nem tud megakadályozni pár millió mezitlábas agresszív hódítót a behatolástól? Hát úgy, hogy direkt betelepítik őket, csak indexék ezt úgy próbálják eladni, hogy ezek menekültek.
Hol olvashatok én olyan cikkeket ami leírja azt, hogy valóban politikai nyomásra valósulhat meg a benszülöttek betelepítése, akik valóban nem egytől egyik terroristák, de viszonylag sok lehet közöttük, illetve az agresszív életvitelüket idehozva vélhetőleg züllést és rendbontást szítanak. Ez a valóság, ilyet még se nagyon fogsz az indexen olvasni, mert ezt tilos leírniuk, nem ezért kapják a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!