Állami alkalmazottként mertek-e kormánykritikus cikkeket lájkolni, esetleg megosztani Facebook-on?
Figyelt kérdés
2017. júl. 13. 14:18
11/15 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok, nem akartam senkit sem megbántani. Ettől féltem, amit az utolsó is írt.
2017. júl. 13. 16:19
12/15 anonim válasza:
Hogy mersz ilyent kérdezni egy szemmel láthatóan rettegő közösségtől? Láthatod, ez megy évek óta, ezért lehet itt nyugodtan lopni. Dühösek érte, de mélyen befogják a szájukat.
13/15 A kérdező kommentje:
Nem akartam senkit megbántani. Rosszul fogalmaztam meg a kérdésemet. Nem ilyen módon kellett volna feltennem. Egyébként meg elég lett volna ezt egyszer is leírnod.
2017. júl. 13. 16:53
14/15 anonim válasza:
Nincs mit lájkolni, és osztogatni. Értelmes kormánykritikus cikk elvétve ha akad néha egy. A lejárató, csúsztató, sok hazug mocsokkal, szarral meg nem égetem magam, hogy lájkot nyomjak rá. Ugyanez a helyzet a kormánypárti sajtókkal is.
15/15 anonim válasza:
Halovány fogalmam sincs, hogy másodszor hogy került ide ugyanaz a szöveg. A válasz stílusával semmiképpen nem akartalak megbántani, mindössze megpróbáltam kifejezni az e témában országosan uralkodó hangulatot.
Állami alkalmazottként egyedül látványosan fidesz-ellenesnek lenni, valóban kész öngyilkosság. Megjegyzem, ilyen utoljára 1948-55 között fordult elő. Leszámítva az 56-os forradalom utáni rövid időszakot ezt a teljes Kádár korszakban is csak kevés vonalas s*ggnyaló tette meg, a munkahelyek zömén maximum jó nagy lecseszéssel megúszták. Itt tartunk a diktatúra színvonalában. ha igaz az elmélet, egy diktatúra annál elvetemültebb, minél inkább a végét érzi. Nagyon remélem, az elmélet igaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!