Mi a vélményetek a Jobbikról, hogy nemmel szavaztak Orbán Viktor miniszterelnöksége megszavazásán?
"Én úgy tudom, az a szokás, hogy a miniszterelnököt és a kormányprogramot megszavazza mindenki."
rosszul tudod.
1990 óta nem volt még arra példa, hogy az ellenzék megszavazta volna a kormányprogramot, de ez nem annyira meglepő, hiszen éppen azért ellenzék :)
"Nem a kormányprogramra nyomtak nemet ?"
azt hiszem kicsit tanulmányozni kellene az alkotmányt (ha már a politikába ír valaki...)
a kormányprogramot ÉS a miniszterelnök személyét egyszerre szavazza meg az ogy - nem lehet a kettőt különválasztani.
Röhej vagytok. A témával kapcsolatban kérdeztem. Baj?
Sz@r világ lesz, a fideszes megmondóemberek már dirigálnak.
A témával kapcsolatban: ha már ilyen szépen kioktattak, nagyon is jól tette a jobbik, hogy nemmel szavazott.
A kormányprogram egy lócitrom, rajta tejszínhabbal.
Az egész egy szakmailag kidolgozatlan maszlag. Erre épelméjű ember nem szavaz.
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:36
Elírtam, Sneider*.
"Az Orbán kormány sem volt jobb."
Hát már hogy a viharba ne lett volna jobb? Ne beszéljünk már csacsiságokat!
Állítsd már le magad, okoska.
Az egész egy szónoklat, semmi más, semmi szakmai konkrétum nincs benne. Ugyanaz, amivel (órsós) Orbán kampányolt, csak leirva. Nem írt le semmi mást, csak azt, hogy mit szeretne csinálni, de azt, hogy hogyan, arról sehol semmi. Nulla.Zéró.Semmi.
Itt az idő.... bla bla bla.
Te, kis okostojás, itt az idő, hogy lefeküdjél csicsikálni. A pelusod száraz?
Ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!