Szóval a falusi hiszékeny nyugdíjasok a fidesz fő szavazóbázisa?
Szerintem a családosok, vallásosak, kétkezi munkások.
Persze ez az én véleményem.
Hát persze !
A bunkó hagymaszagú bőgatyás paraszok mind a Fideszben kötnek ki, agyatlan birkák...
A brit tudósok mondjuk arra kérdésre még mindig keresik a választ, hogy a balliberális felvilágosult, művelt, világot járt, intellektuális világítótornyok hogyan nem képesek összegründolni egy 10%-nál nagyobb pártot, ahol nem egymás hátában forgatják a kést 2000-es IQ bajnokok....
Nem veszitek észre, hogy az öntökönlövés világcsúcstartói vagytok azzal a brilliáns hozzáállással, hogy a hülye, birka, agyatlan analfabéta nyugdíjas részeges parasztoktól is kikaptok...
10 éve már MINDIG EGYFOLYTÁBAN !!!!
És még ti akartok kormányt váltani ?
Rágcsáljatok el egy fokhagymát... hátha jót tesz !!!
Évek óta minden korosztályban vezetnek, nyilván vannak olyan korcsoportok ahol szorosabb a dolog meg vannak olyanok is ahol utcahosszal vezetnek de a Fidesz az egyetlen olyan párt ma Magyarországon akinek minden korosztályból nagy számú szavazója van.
Végzettség szerint is ugyanez a mese.
A vidéki, nyugdíjas korosztályban valóban népszerű(BB) a Fidesz. Okai lehetnek:
- az időseket érzelmileg jobban lehet riogatni idegenekkel illetve a komcsikkal.
- ebben a társadalmi szegmensben jobban jelen van a keresztény hit
- a modernebb eszmékre kevésbé fogékonyak az idősebbek, természetes emberi okokból. Mi is kevésbé leszünk azok ha öregek leszünk (általánosságban).
- a vidéki kisebb falvakba - ezek jellemzőbben "elöregedett" települések - sokakhoz nem jut el nagyon más , mint a köztévé és közrádió, illetve a többi ami igen, azok is már szinte mind kormányközeli vállalkozók kezeiben vannak.
- a plakátfelületek nagyrésze is kormányközeli kézen van.
Mindezek sima köztudomású tények, nem minősítem csak felsoroltam. Mindenesetre a fentiek alapján kijelenthetjük hogy a nyugdíjas (főleg vidéki) emberek egy erős, potenciális választóereje a kormánypártoknak.
A statisztikákat nem sokat szoktam nézni, mert teljesen hiteltelenek, max. nagyáltalánosságban lehet rájuk alapozni. Az hogy hetente kirak egy X-kötődésű intézet egy kutatási eredményt, az nem más, mint a kampány része. Nem kell túlzottan komolyan venni, különösen 1-2 százalékra.
"10 éve már MINDIG EGYFOLYTÁBAN !!!! "
Csoda, hogy túlélted akkor az mszp kormányt annak idején. Az ilyen fanatikusok hajlamosak az öngyilkosságra, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy remélik.
Egyébiránt ne aggódj, a mentális kielégüléseden kívül, nem sok mindent ért el a fidesz, aminek a következményeit ugyanúgy te fogod viselni. Illetve mindannyian, de a fiatalabb generáció majd kikacsingat külföldre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!