Mi a véleményed a falusi életről?
Figyelt kérdés
Tesz valamit a politika, hogy vonzóbb legyen a falusi élet? Laknál faluban?
Pl. Nógrád, Borsod, Szatmár, Békés, Hajdú-Bihar, Csongrád, Bács- Kiskun, Baranya , Heves, Szolnok, dél-Somogy megyei falvakban
2017. aug. 28. 16:13
2/13 anonim válasza:
Felcsúton még a tehénbe is UPC van vezetve.
3/13 anonim válasza:
Szerintem a legideálisabb hely lakni egy nagyváros kertvárosa, vagy egy nagyváros agglomerációjában egy falu (de ez csak akkor, ha van autód).
De ezt leszámítva nem laknék faluban. A hagyományos falusi parasztélet SAJNOS már csak mutatóban van. Ha egy falu nem agglomeráció, vagy nincs valami csoda jó turizmusa, akkor nem véletlen hogy a fiatalok jó része menekül onnan.
4/13 anonim válasza:
A fiatalok jó része nem csak a falukból, de Magyarorszagról is menekül a fidesz nyújtotta jólét miatt.
5/13 anonim válasza:
Most ne fideszezz már itt a Jóisten áldjon meg. A kérdésre válaszolj vagy húzz innen.
6/13 anonim válasza:
Ott nem olyan jó,mint Felcsúton.😁 Polgármester aki egyben református lelkész,nem igazán jó vezető. Turizmus , infrastruktúra csak a közeli városban van .Minden baromi drága ,mindenki tud mindenkiről mindent.
7/13 anonim válasza:
Én szeretem, persze aligha lenne így, ha nem lenne "elérhető" közelségben a munkahelyem.
8/13 anonim válasza:
Egyébként a világ legjobb helye lehet lakhatás szempontjából egy falu ha nagyváros városok esetleg a főváros közelében van ahol van munka. Mert ugye csak ott érdemes lakni letelepedni ahol van munkalehetőség. Azért ilyen Borsod vagy Szabolcs és hasonló helyeket hanyagolnék. Én Bács-Kiskun északi részén lakom egy faluban. Mindig itt laktam. Sok a munkalehetőség így 60 kilóméterre a fővárostól. Mindíg is itt laktam nem is mennék innen sehova
9/13 anonim válasza:
Helyfüggő.
Ami távolabb esik mindentől és netalán még spékelve is van sok rejtett tartalékkal az nem igazán jó, máshol meg elfogadható.
10/13 anonim válasza:
Sokat számít a politikai irányultság. Rengeteg infrastrukturális beruházás valósulhat meg, ha kormánypárt közeli vezetőséget választ meg a falu lakossága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!