Vannak itt mszp szavazók? Ki vállalja fel?
"én vagyok az egyetlen olyan, aki képes átkapcsolni az ATV-re is, az más kérdés, hogy kb. 5 percig bírom"
Ja, mert az ATV próbál objektív maradni, a Hír TV-ben meg Csurka a műsorának első percében elmondja vagy ötször, hogy szerinte azok a csúnya szocik így meg úgy.. biztos nem emlékszik, hogy ő is MSZP-párttag volt egykor.
Be kéne zárni a politika témakört. Komolyan, rossz nézni a kölcsönös sz*rdobálást.
Én nem az MSZP-re szavaztam, de nem hülyézem, meg nem szidom azt, aki igen. Ő DOLGA, hogy kire szavaz. Nem a Te dolgod eldönteni, hogy ki jogosult bejutni a parlamentbe, a te dolgod az, hogy a véleményedet beikszeld egy cetlin, azt bedobd egy papírdobozba, és hazamenj. A dolog folytatását meg majd eldöntik a magyar állampolgárok.
Ez a demokrácia. Az más kérdés, hogy Arisztotelész is megmondta, hogy sz*r rendszer, újfent más kérdés, hogy azóta elég sokan azt is megmondták, hogy jobbat még senki sem talált ki.
ATV objektív? :):):) Na jó, ez már tényleg nevetséges. Ki van írva, hogy a bal oldaliak a bal oldalon lévő számot hívják, a jobb oldaliak meg a jobb oldalon lévőt, ezer ismerősöm próbált már telefonálni érdekes módon csak a balosokat kapcsolták be :):) HírTV-n pedig Csurkát nem sűrűn láttam. A szocik ezerszer meg voltak hívva a HírTV műsoraiba és egyetlen egyszer sem mentek el :) Emlékszel még amikor a Célpont egyik műsorvezetőjét kábítószerügybe akarták belekeverni, de lebuktak? Ez is az MSZP volt, bizony. Akkor ki az emberséges?
Ha Csurkát akarok látni illetve olvasni, akkor a Magyar Fórumot veszem, ajánlom egyébként mindenkinek, már a Medgyessy kormány kezdetén lehozott egy cikket, amelyben megnevezte Gyurcsány Ferencet és leírta mikor lesz miniszterelnök és hogyan. Nagyon sok jó cikk van benne, szeretem.
Szerintem igen is lehet szégyellni, ja és én ellenfélnek sem igazán nevezném a 2/3-ad-ot ismerve. Elmondtam már, hogy nem véletlen a 2/3-ad, ha ilyen jó emberek lennének, mint ahogyan te beállítod őket, akkor most is ők lennének kormányon.
Kedves utolsó válaszoló! A bánya mindig is az Orbán család tulajdonában volt, az édesapja vállalkozása, soha nem volt Orbán Viktoré, nézz utána, sehol nem volt átíratás, mivel az nem az övé. És nem, hegyet sem neveztek el Orbán Viktorról...
A szőlő pedig egy örökség, amit Orbán Viktor örökölt.
Miért beszélnek az emberek olyanról, amiről fogalmuk sincs??? Komolyan mostmár fognom kellene a fejem, ha nem lennék ennyire türelmes. Ha valamit nem tudsz ne beszélj róla.
A libalopásról pedig annyit, hogy az emberi életeken kívül ez kb. 5 milliárd forint, nem 1-2 millió, amit nem fizetett ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!