Vannak itt mszp szavazók? Ki vállalja fel?
Figyelt kérdés
2010. máj. 28. 19:06
1/63 anonim válasza:
Nekem a mamám MSZP-re szavazott, de ő csak a nyugdíjat nézi kb szavazáskor. Én nem is ítélem el emiatt.
2/63 anonim válasza:
Vannak! És én fel is vállalom!
Gyurcsány Ferenc voltam
3/63 anonim válasza:
SZERINTEM ARRA KÍVÁNCSI HOGY ITT AZ OLDALON AKI FELVÁLLALJA VAN E :)
amúgy soha nem szavaznék arra a maffia pártra
6/63 anonim válasza:
akkor nekem is lenne kérdésem: miért?...
8/63 anonim válasza:
Én senkire sem szavaztam. De ha érdekel valakit a véleményem, az MSZP az LMP-vel holtversenyben valahol a szar és a fos között ingadozik nálam.
9/63 anonim válasza:
Én rájuk szavaztam.Maffiapárt ide vagy oda, nem az MSZP tagjai Kaya Ibrahim és Josip Tot.
Édesanyámat megríkatta anno Orbán Vitya, amikor a TV-ben a szemébe mondta, hogy azért nem kapja meg a törvény szerint járó nyugdíjat, mert nem ehetik meg a nyugdíjasok a fiatalok jövőjét.Sok ember emlékezete olyan rövid, hogy 8-10 évet már nem tud visszaidézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!