A szegény gyűlölő feltehetően jómódú emberek nem birják felfogni, hogy pont a vagyonok egyenlőtlen elosztása miatt van ennyi szegény/hajléktalan?
A jómódú emberek le sem sz..rják a szegényeket, legfeljebb osztják az észt. "Menj dolgozni, tanulj stb. akkor neked is jó lesz." Nincsenek tisztában a valósággal.
Az 1-nek: Minden embernek joga lenne tisztességesen megélni, nem csak a gazdagoknak!
Nem az az igazságos ifjú Marx, ha te osztogatnád az emberek pénzét. Az lenne az igazságos, ha annyid van, amennyiért tanulsz / megdolgozol. Én sem akarom Bill Gates pénzét, de az enyémet se akarja aki iskola helyett bandázni járt.
Egyedül akkor más a helyzet, ha valaki (mondjuk fogyatékosság miatt) tényleg nem tudja magát eltartani.
Az 1-eshez hasonlóan látom én is.
A jómódú gazdag emberek nem gyűlölik a szegényeket,hanem egyszerűen nem foglalkoznak velük.
Viszont a Kádár rendszerből visszamaradt fogatlan pr0lik annál inkább utálnak mindenkit,akiknek 5 Ft-tal többjük van.
Meg persze azt várják,hogy mindent osztogassanak szét a népnek és legyen 3.60 a kenyér,meg kétforint a kőbányai.
Én egy szakmunkás vagyok,és nem más pénzéből akarok élni,hanem a saját munkámmal,meg az életem fejlesztésével foglalkozom,így jutok előre.
Mint látod nem bírják. Nagyából azzal lenyugataják a kis lelküket, hogy "tanulni kellett volna" az, hogy ez mekkora hazugság, azt már egyikük sem látja át, se azt, hogy miért, se azt, hogy valójában minden jómódú jómódú családból is indult, persze, hogy lógatták harminc éves korukig a lábukat, mert anyu-apu fizetett mindent meg kaptak lakást, kocsit, úgy könnyű tanulgatni, meg előkészített álláshelyre beülni és közben még meg is öröklik a vagyont, aztán mondogatják, hogy tanulni kellett volna, újra és újra és újra míg el is hiszik, hogy a tízmilliiók, amit közvetve kaptak, azért ők megdolgoztak és csak a prolik sajnálják tőlük, és bezzeg mindent a tanulás a tanulás.
Külön muris, hogz valaki Bill Gatest írja mint példakép, ő is úgy csinált vagyont, hogy az apja egész addig míg nem csinált pénzt a vállalata, addig pénzelte, meg vette neki a legmodernebb akkori gépeket, de persze kell a mese, hogy mindent a tanulás a tanulás.
'A car okos telefonjai az embereknek 2 év után szervízben kötnek ki, a nokiával meg lehet focizni is.'
Egen? Az én car okos Huawei telefonom 3 éve megvan, de még működik és nem kellett szervízbe vinni. Na erre varrj gombot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!