Budapesten hol van a legtöbb hajléktalan ember segítség és ruha nélkül?
F0$ásig kapnak új ruhát a lefoglalt VÁM-ból, hamisított, majd márkátlanított ruhákat, de van ilyen ruhagyűjtő konténer ahova le lehet adni, de ma már jobb és új ruhákat kapnak, mint amilyen neked van leadásra.
Máltai Szeretetszolgálat is szokott gyűjteni ruhaadományt.
De ha beírod gugliba még hirdetésben is reklámozzák magukat ilyen témában.
Ó, te jó ég, nagyon ritkán olvasni ilyet!Le a kalappal!
Barátnőm hajléktalanszállón dolgozik. Csak ötletként mondom, hogy ilyen szállóra is beviheted. Én a Családsegítőbe szoktam.
Köszönöm a segítséget.
Megjegyzés: köszi az ötletet, de akkor se szoktam kérni, ha nincs nekem. Szóval dolgozom, és úgy igyekszem pénzt keresni. Nem kell nekem ezért senkitől se pénz. =)
Azért kérdeztem, hogy hol vannak sokan hajléktalanok, hogy ki tudjam választani legmegfelelőbb belátásom szerint, hogy kinek van szüksége leginkább a ruháimra, noha nincs temérdek belőlük. Mert:
AZ EGYENLŐ ELOSZTÁS, NEM IGAZSÁGOS ELOSZTÁS‼
Blaha Lujza tér (a Spar elötti téren és az aluljáróban), Astoria aluljáró, Keleti pu. a McDonalds melletti kifözde elött, meg szerintem a belvárosban bárhol.
Ha csak egy olyan barátom lenne, mint te ,boldog lennék.
25f
"a valaminek a fele is több, mint a semmiből az egész"
Látom a Tokyo Drift megvolt :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!