A 2008-as gazdasági válság mennyire tette rá bélyegét az MSZP kormány sikerére szerintetek?
https://www.youtube.com/watch?v=ROg0TCFnsUY
"adócsökkentés, gazdasági növekedés, szociális biztonság"
Ebből pedig az adóemelés, a gazdasági recesszió, és a szociális rendszer privatizációja valósult meg.
Ja. És mindezt 2007re :). Hol volt még a válság?
2002 gyakorlatilag egy ziccer lehetett volna, ha már sikerült lehazudni a csillagokat is, csak túl mohók voltak, túlárusították az országot, aztán meg a fejükre nőtt az államadósság.
A fideszesek alapból nem voltak gigahitel pártiak, és a neoliberális simornak sem szavaztak túl sok bizalmat az agyatlan kamatpolitikához.
Mi lett volna ha?! Hát ekkora szar tuti nem.
a pofátlan extraprofit miatt kapták a bankok a bankadót, nem másért
egyébként sem arányos a bevételük a kiadásaikkal, az előbbit maximalizálják és kb ott működik egy multi
nem fognak csak azért árat emelni, mert különadót kapnak a nyakukba, hiszen ezzel ügyfeleket (piacot) veszítenének
"a pofátlan extraprofit miatt kapták a bankok a bankadót, nem másért "
És gondolod ezt ők fogják megfizetni?
"És gondolod ezt ők fogják megfizetni?"
Ők fogják. Le is írtam miért. Alap mikroökonómia.
"Ők fogják. Le is írtam miért. Alap mikroökonómia."
Jó lesz az Makro-nak is, ettől függetlenül 10 éve volt ingyenes számlavezetés alacsony jövedelem esetén is, most 150-200k alatt ilyet nem találsz...Rendkívül magasak a banki költségek, ha csak egy sima számlát vezetsz évi 7-10k alatt nem úszod meg. Had ne mondjam 10éve mennyit fizettem egy sima számlatartásért
Mert 10 éve minden hülyének eladtak egy hitelt, azért.
És mikro. A vállalatok gazdaságát a mikroöknómia vizsgálja ;).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!