hát, nagyon óvatosan mondom, de szerintem kicsit jobban kezelték volna, most ez a stagnálás amit csinálnak az nem jó.
2016. máj. 18. 18:06
2/14 anonim válasza:
Valószínűleg sikerült volna elhitetni elég szavazóval ,hogy az egész válság mögött Soros áll, és ezzel minimum mégy 4 évre bebetonozták volna magukat.
2016. máj. 18. 18:08
3/14 anonim válasza:
Ha nem is élnénk német szinten, de a komcsi országok közül a legelsők lennénk, most meg az utolsók vagyunk.
2016. máj. 18. 18:08
4/14 anonim válasza:
Többen élnének nyugati életszínvonalon! Na nem itthon, csak akkor többen menekültek volna el külföldre.
2016. máj. 18. 18:23
5/14 anonim válasza:
Orbán megkoronáztatta volna magát a Duna jegén!
Komolyra fordítva a szót: Nehezebb dolguk lett volna, mert ugye az "emútnyócév"-re nem foghatták volna a saját életképtelenségüket. Ugyanaz, mint most, csak sokkal rosszabb, hisz minél tovább süllyedünk, annál mélyebbre kerülünk.
-egy nemfideszes, nembalos, csak egy egyszerű magyar
2016. máj. 18. 18:55
6/14 anonim válasza:
Sokkal egyszerűbb lenne most. Nem lennének olyan problémák, hogy 2014-ben, '18-ban kire szavazzunk, mert nem lennének olyan problémát szülő dolgok, mint amilyen a választás. Amúgy is felesleges ha a Fidesz nyer.
( Nem vagyok fideszes, értsétek a viccet )
2016. máj. 18. 18:58
7/14 anonim válasza:
Az ország lángokban állna, a nép elvándorolt volna, és csak Viktor király ülne a trónján a sleppjével, büszkén szemlélve a megmaradt stadionokat, amikbe beköltöztek a nemzeti érzelmű fociultrák nomád életet élni. Az üres kisvasutak pedig örökké járnának stadiontól stadionig.
2016. máj. 18. 19:05
8/14 anonim válasza:
"...a komcsi országok közül a legelsők lennénk,most meg az utolsók vagyunk." Nofene!Komcsi országok közül?Akkor már értem miért "disszidálnak" ennyien nyugatra.Menekülnek a kommunista diktatúra elől.Pont mint régen.
2016. máj. 18. 23:18
9/14 anonim válasza:
8-as! Mit csodálkozol, ilyenek egy fideszes freudi elszólásai :-)
Egy másik kérdésnél láttam még régebben egy nagyon fideszes kommentelő védte a felcsúti Rámszeszt és ott írta, hogy micsoda aljas rágalom, hogy diktatúra épülne Magyarországon, hiszen már rég az van. Nem így akarta, de ezt írta végül.
2016. máj. 18. 23:43
10/14 anonim válasza:
"Nehezebb dolguk lett volna, mert ugye az "emútnyócév"-re nem foghatták volna a saját életképtelenségüket. "
ezzel csak az a probléma, hogy az elmúltnyócévezések jelentős része marhára jogos ám!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!