Egy 10-es skálán hány pontra értékelitek a Fidesz eddigi kormányzását?
Figyelt kérdés
2017. szept. 2. 19:49
21/33 A kérdező kommentje:
Uraim/hölgyeim kérem korlátozódjunk most a pontozásra, van elég más kérdés ahol bőven ki lehet fejteni a vélemény. Én csak a pontokra vagyok most kíváncsi. Köszönöm és továbbra is megy zöld a jó válaszokra.
2017. szept. 2. 22:28
22/33 anonim válasza:
Én meg vagyok velük elégedve! 9-esre értékelem őket.
23/33 anonim válasza:
"Uraim/hölgyeim"
Ha a baloldalon múlna, már sértené a jogokat, mint Dániában vagy Hollandiában. Örülj neki, hogy a fidesz van kormányon!
24/33 anonim válasza:
Max. 3-ra. De akkor még jóindulatú voltam.
25/33 anonim válasza:
Hármas, de ha figyelembe veszem, hogy mennyivel jobb pozícióból kormányozva produkálták azt, amit, akkor inkább csak egy gyenge kettes.
26/33 anonim válasza:
Egyértelmű 0, ha mínusz számokat nem lehet adni. Magyarul ami a legrosszabb. MINDEN rosszabb lett az országban amióta ők vannak hatalmon. Részletezni felesleges, a lényeget már leírták előttem.
27/33 anonim válasza:
0 egy nagy budos 0 a(lassan) emuuuut nyocceev
28/33 anonim válasza:
Nem leszek engedékeny. Nulla.
29/33 anonim válasza:
5-6 körül. Mindenki lop, de legalább ők nem liberális majmok. Ennyi.
30/33 anonim válasza:
Olyan 1-es vagy legfeljebb 2-es, de ez is csak a migránsválság jó kezelése miatt, meg hogy nem nyalnak folyton az Uniónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!